ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ε.Αντώναρος προς Π.Μαρινάκη: «Είσαι παθολογικός ψεύτης – Έχει ξαναγίνει ντιμπέιτ για τις ευρωεκλογές»

«Ο Κ.Μητσοτάκης τρέμει στο ενδεχόμενο να αντιμετωπίσει τον Σ.Κασσελάκη και να φανεί η γύμνια του»

Ε.Αντώναρος προς Π.Μαρινάκη: «Είσαι παθολογικός ψεύτης – Έχει ξαναγίνει ντιμπέιτ για τις ευρωεκλογές»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος με ανάρτησή του χαρακτηρίζει ψεύτη τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη και ενημερώνει πως το 2009, στις ευρωεκλογές, με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή -όταν εκείνος ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος- είχε γίνει ντιμπέιτ.

Προσθέτει μάλιστα πως κάτι ανάλογο -αν θυμάται καλά- είχε γίνει και το 2004 «επίσης με τον Καραμανλή που ξέρει να τιμά τους θεσμούς και τις υποχρεώσεις του».

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Αδιόρθωτος παθολογικός ψεύτης ο κυβερν. εκπρόσωπος. Είπε ότι σε καμία αναμέτρηση στο παρελθόν για τις ευρωεκλογές δεν έγινε ντιμπέιτ πολιτικών αρχηγών.

Κι όμως, έγινε. Το 2009 με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή — ήμουν εγώ εκπρόσωπος τότε.

Αλλά και το 2004 αν θυμάμαι καλά. Επίσης, με τον Καραμανλή που ξέρει να τιμά τους θεσμούς και τις υποχρεώσεις του. Αντίθετα, με τον σημερινό πρωθυπουργό της αυθαιρεσίας και της αυταρέσκειας.

Ποιος θα τραβήξει το αυτί αυτού του προκλητικού κυρίου που με την αυθάδεια της αμετροέπειας του λέει ό,τι του κατέβει;

Βλέπετε τρέμει κι αυτός το ενδεχόμενο ότι το αφεντικό του θα μπορούσε να αντιμετωπίσει σε στούντιο χωρίς προκάτ ερωτήσεις και μέχρι το τελευταίο κόμμα προετοιμασμένες απαντήσεις τον Στέφανο Κασσελάκη.

Τότε θα φαινόταν όλη η αδιανόητη πολιτική του γύμνια.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.