ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Δεξιά η «πίτα» είναι μεγάλη και θα μεγαλώσει κι άλλο. Αλλά στην ιδεολογική Δεξιά... όχι σε «τελοπόν»
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

Ε.Αντώναρος για Π.Τσαπανίδου: «Καλωσορίζω στον χώρο της πολιτικής εκπροσώπησης τη φίλη και έμπειρη δημοσιογράφο»

«Της εύχομαι ολόθερμα να τα καταφέρει όπως εκείνη ξέρει να μάχεται»

Ε.Αντώναρος για Π.Τσαπανίδου: «Καλωσορίζω στον χώρο της πολιτικής εκπροσώπησης τη φίλη και έμπειρη δημοσιογράφο»

Σε παρέμβαση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ευάγγελος Αντωναρος σχολίασε την απόφαση της Πόπη Τσαπανίδου να ασχοληθεί με την πολιτική ως Εκπρόσπως Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχολίασε επίσης με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο τη δήλωση τουυ κυβερνητικό εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, σχετικά με την κ. Τσαπανίδου.

Ο κυβερν. εκπρόσωπος του παρακράτους Μαξίμου, ο άνθρωπος που έχει αλλάξει καμμιά 25αριά φορές το αφήγημα για τις παράνομες παρακολουθήσεις των πάντων, συνιστά στη νεοδιορισμένη εκπρόσωπο του Σύριζα να κάνει διάλογο με επιχειρήματα…Είναι για γέλια οι άνθρωποι…

Καλωσορίζω στον απαιτητικό χώρο της πολιτικής εκπροσώπησης τη φίλη+εμπειρη δημοσιογράφο @tsapanidou. Της εύχομαι ολόθερμα να τα καταφέρει όπως εκείνη ξέρει να μάχεται απέναντι σε μια αδίστακτη κυβέρνηση της οποίας η παραμονή στην εξουσία υποθηκευει καθημερινά το μέλλον της χώρας.

Αφού το βουνό δεν του “κάθισε”, η θάλασσα που τελικά προτίμησε δεν του βγήκε, μήπως θα έπρεπε ο ατάλαντος γόνος να συμβουλευτεί το Υπερπέραν για να αποφασίσει πότε θα κάνει εκλογές; Ένας αλλοπρόσαλλος πρωθυπουργός τζογάρει την τύχη των πολιτών, της κοινωνίας, του τόπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.