ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Έλυσε το πρόβλημα του κορωνοϊού και «χαλάρωσε» στο πανάκριβο Krabo της Βουλιαγμένης ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης (upd)

Άλλοι έτρεχαν για τις υποκλοπές κι άλλοι απολάμβαναν μουσική, κρασί κλπ.

Έλυσε το πρόβλημα του κορωνοϊού και «χαλάρωσε» στο πανάκριβο Krabo της Βουλιαγμένης ο υπουργός Υγείας Θ.Πλεύρης (upd)

Παρασκευή βράδυ. Μόλις ώρες πριν είχε σκάσει το σκάνδαλο των υποκλοπών. Όλοι στην κυβέρνηση έτρεχαν «να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα».

Όλοι; Όχι κι όλοι.

Κάποιοι στην κυβέρνηση χαλάρωναν στο πανάκριβο club restaurant, Krabo με μαγική θέα τον κόλπο της Βουλιαγμένης: Ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης, με γοητευτική συνοδό (να υποθέσουμε ότι ήταν η σύζυγός του, έτσι;) απόλαυσε τα πιάτα του Krabo (200 ευρώ το κεφάλι τουλάχιστον) ήπιε το κρασί του και φλέρταρε κρατώντας ζωντανή τη φλόγα του έρωτά του, αν κρίνουμε από το βλέμμα του στην αποκλειστική φωτό του pronews.gr, μέχρι αργά το βράδυ.

Ετσι, είναι άμα έχεις λύσει τα προβλήματά σου: Αλλάζεις τον τρόπο που καταμετρώνται οι νεκροί του κορωνοϊού και μετά απολαμβάνεις τις μουσικές του Krabo.

Λίγο (εξωφρενικά ακριβό) κρασί, λίγη θάλασσα και το κορίτσι του…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.