ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Επίθεση Α.Μπέου σε δημοσιογράφο: «Αμφιβάλω αν πληρώνεσαι – Το μπαλάκι είναι η ιδιότητά σου» (βίντεο)

«Τρελαίνομαι με τις τύπισσες αυτές»

Επίθεση Α.Μπέου σε δημοσιογράφο: «Αμφιβάλω αν πληρώνεσαι – Το μπαλάκι είναι η ιδιότητά σου» (βίντεο)

Επίθεση με ασεβείς χαρακτηρισμούς κατά μιας γυναίκας δημοσιογράφου έκανε ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος με αφορμή τα στοιχεία για την καθαρότητα του νερού στην πόλη και αν είναι πόσιμο, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel.

Συγκεκριμένα, με ο δήμαρχος Βόλου κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της σημερινής συνέντευξης Τύπου, μιλώντας με το γνωστό του ύφος επιτέθηκε κατά της δημοσιογράφου Δήμητρας Παλαιοδημοπούλου καθώς η τελευταία τόλμησε να τον ρωτήσει αν θα δοθούν στη δημοσιότητα τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων του νερού του Βόλου.

Ο τελευταίος επέλεξε να επιτεθεί προσωπικά κατά της δημοσιογράφου ενώ αμφισβήτησε την εγκυρότητα του μέσου στο οποίο εργάζεται η κα Παλαιοδημοπούλου. Ο δήμαρχος Βόλου φώναζε προς τη δημοσιογράφο ότι αν θέλει τα στοιχεία να τα ζητήσει από τη ΔΕΥΑΜΒ και όχι από τον Δήμο.

Ο ίδιος αμφισβήτησε την ακεραιότητά της δημοσιογράφου, επιτιθέμενος παράλληλα και στην επιχείρηση στην οποία εργάζεται η ίδια, λέγοντας ότι «αμφιβάλλω αν πληρώνεσαι», ενώ έκανε σχόλια όπως «το μπαλάκι είναι η ιδιότητά σου». 

«Τρελαίνομαι με τις τύπισσες αυτές» εξεμάνη ο δήμαρχος Βόλου προσθέτοντας ότι «θέλω να βρίσω τώρα αλλά θα πιώ λίγο νερό». Συνεχίζοντας με το γνωστό μάτσο ύφος, ο Αχ Μπέος απευθύνθηκε και πάλι στη δημοσιογράφο λέγοντας: «Τα κατάφερες, που ήρθες, να με εκνευρίσεις. Γιατί έχεις και το υφάκι».

Στο τέλος της συνέντευξη Τύπου (44:45 στο βίντεο) ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο την αποκάλεσε «κοπελίτσα» επαναλαμβάνοντας ότι «δεν σε διαβάζει κανένας», ενώ σύμφωνα με το magnesianews.gr, την ώρα που αποχωρούσε από το γραφείο του Δημάρχου, η Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου ο Αχ. Μπέος της απευθύνθηκε με απειλητικό ύφος λέγοντάς της «να μην ξαναπατήσει στο Δημαρχείο» όσο ο ίδιος είναι δήμαρχος, με τη δημοσιογράφο να ανταπαντά ότι το δημαρχείο είναι δημόσιος χώρος και όχι το σπίτι του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η τελευταία φράση της κας Παλαιοδημοπούλου προκάλεσε νέα έκρηξη του Δημάρχου Βόλου ο οποίος και την εξύβρισε χυδαία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.