ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ερυθρός Σταυρός: Έστησαν γλέντι μέσα στο νοσοκομείο ενώ δίπλα περνούσαν φορεία με ασθενείς – Κατεπείγουσα ΕΔΕ για την διοικήτρια (βίντεο)

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη για το περιστατικό

Ερυθρός Σταυρός: Έστησαν γλέντι μέσα στο νοσοκομείο ενώ δίπλα περνούσαν φορεία με ασθενείς – Κατεπείγουσα ΕΔΕ για την διοικήτρια (βίντεο)

Κατεπείγουσα ΕΔΕ σε βάρος της Διοικήτριας του Ερυθρού Σταυρού διέταξε ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας με την ίδια να χορεύει μέσα στο νοσοκομείο δίπλα σε φορεία με ασθενείς.

Μάλιστα, σχετική ανάρτηση έκανε και ο Παύλος Πολάκης στο Facebook, η οποια συνοδεύεται από το σχετικό βίντεο με τους χορούς μέσα στο νοσοκομείο,

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Παύλου Πολάκη, όλα έγιναν σε ημέρα εφημερίας στον Ερυθρό Σταυρό όπου στήθηκε γλέντι με όργανα σε κεντρικό διάδρομο.

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη:

Το βίντεο που κυκλοφόρησε, αποτυπώνει με έναν μάλλον σουρεαλιστικό τρόπο… ένα λαϊκό γλέντι που έγινε στις 20 Δεκεμβρίου και έδειχνε να βρίσκεται σε εξέλιξη στον κεντρικό χώρο του νοσοκομείου, με εργαζόμενους να συμμετέχουν την ώρα που οι τραυματιοφορείς συνεχίζουν κανονικά να μεταφέρουν ασθενείς σε κλινικές, εργαστήρια ή χειρουργεία, περνώντας μάλιστα μπροστά από την ορχήστρα και πίσω από όσους χορεύουν!

Στο επίκεντρο του χορού και του γλεντιού φαίνεται να βρίσκεται η διοικήτρια του νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός, κυρία Ελπινίκη Ταβιανάτου, πυροδοτώντας απορίες και αντιδράσεις.

Αναλυτικότερα από την 1η ΥΠΕ Αττικής ανακοινώνονται τα ακόλουθα:

«1. Κατόπιν παραγγελίας του Υπουργού Υγείας Κου Μιχαήλ Χρυσοχοϊδη, στο πλαίσιο Άσκησης του Πειθαρχικού Ελέγχου, σύμφωνα με το άρθρο 11, παρ. 5, του Νόμου 3329/2005 (ΦΕΚ Α΄- 81), παραγγέλθηκε στην 1η ΥΠΕ η διενέργεια κατεπείγουσας ΕΔΕ, σε βάρος της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ – ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» ΕΕΣ, για βεβαίωση παραπτώματος που εμπίπτει στις διατάξεις του άρθρου 107, παρ. 1, εδάφιο (β) και (ε) του Νόμου 3528/2007 (ΦΕΚ Α΄-26) «Κώδικας κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων και Υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

2. Η Διενέργεια της ΕΔΕ, ανατέθηκε στον Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», με εντολή κατεπείγουσας διεκπεραίωσης, έως Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.