ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Fake news από Α.Γεωργιάδη: Υποστήριξε ότι ο Άγαλμα της Ελευθερίας φωτίστηκε στα γαλανόλευκα

Τον κατήγγειλε ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh

Fake news από Α.Γεωργιάδη: Υποστήριξε ότι ο Άγαλμα της Ελευθερίας φωτίστηκε στα γαλανόλευκα

Ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh κατήγγειλε τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη για διασπορά ψευδών ειδήσεων στο Twitter. 

Πιο αναλυτικά, όπως έγραψε στο δημοφιλές Μέσο ο δημοσιογράφος Damian Mac Con Uladh, ο Άδωνις Γεωργιάδης αναδημοσίευσε μία ψεύτικη φωτογραφία από την ιστοσελίδα Greek City Times, που έδειχνε το Άγαλμα της Ελευθερίας να έχει φωτιστεί στα γαλανόλευκα για να τιμηθεί η εθνική μας εορτή.

Η φωτογραφία αυτή μάλιστα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο είναι από ένα πρακτορείο που διοικείται από έναν Ελληνοαυστραλό που διατηρούσε σχέση με ναζιστική ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Damian Mac Con Uladh:

«Ο Έλληνας υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιεύει μια ψεύτικη φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Twitter από ένα πρακτορείο που διοικείται από έναν Ελληνοαυστραλό που υποστηρίζει τον Πούτιν, ο οποίος απολύθηκε από τον ιστότοπο Al-Masdar που υποστηρίζει τον Άσαντ αφού αποδείχθηκε ότι ήταν ενεργός στη ναζιστική ιστοσελίδα StormFront».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.