ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αιχμές Ν.Παναγιωτόπουλου κατά Κ.Φλώρου: Τι είπε ενώ οι κάμερες «έγραφαν»

Η on air ατάκα του ΥΕΘΑ

Αιχμές Ν.Παναγιωτόπουλου κατά Κ.Φλώρου: Τι είπε ενώ οι κάμερες «έγραφαν»

Τι κι αν είχε «λυθεί» όπως διατείνονταν ο υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, η «παρεξήγηση» με τον Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρο, ο οποίος τον αποκαλούσε «σαχλαμάρα», ο ΥΕΘΑ έδειξε πόσο «θέλει» τον Α/ΓΕΕΘΑ.

Συγκεκριμένα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε εχθές Σάββατο την Αλεξανδρούπολη καλεσμένος στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της ΔΕΕΠ Έβρου της Ν.Δ..

Στο βίντεο ακούγεται χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος να λέει: «Έλα εδώ να με πλαισιώσεις. Μια φορά να μην είναι ο Α/ΓΕΣ και ο Α/ ΓΕΕΘΑ, ρε π*** μου»…

https://twitter.com/Marka2_/status/1619620414803808256?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1619620414803808256%7Ctwgr%5Ea9fef32af4b725bef657092d21d2372d726bd32a%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.newsbreak.gr%2Fparapolitika%2F435675%2Fadianoito-skiniko-me-ton-ypoyrgo-amynas-panagiotopoylo-na-kataferetai-ypotimitika-ston-floro%2F

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται πως ο Ν.Παναγιωτόπουλος στην Βουλή είχε δηλώσει για τις σχέσεις του με τον Κ.Φλώρο: «Τα βάλαμε κάτω, εξηγηθήκαμε, συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε. Όσο δηλώνω αυτό όλον τον καιρό ότι στηρίζω την στρατιωτική ηγεσία, άλλο τόσο και η στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ότι στηρίζει εμένα στο έργο μου και μαζί προχωράμε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.