Επιδόματα: Ο φερετζές της πτώχευσης

Για χατίρι του Α.Τσίπρα ο Συμεών Κεδίκογλου θα άφηνε στα «κρύα του λουτρού» τον ΣΥΡΙΖΑ

«Έχω πει ξεκάθαρα ότι ο λόγος που είχα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ με τη διεύρυνση, τότε, ήταν το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα», τόνισε

Για χατίρι του Α.Τσίπρα ο Συμεών Κεδίκογλου θα άφηνε στα «κρύα του λουτρού» τον ΣΥΡΙΖΑ

Για χατίρι του Αλέξη Τσίπρα ο Συμεών Κεδίκογλου θα άφηνε στα «κρύα του λουτρού» τον ΣΥΡΙΖΑ!

Αυτό άλλωστε έκανε σαφές κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (22/04).

Επιπλέον, ο βουλευτής τόνισε ότι δεν είναι σωστό να πατά κανείς σε δύο βάρκες και πως αν ληφθεί τέτοια απόφαση, θα πρέπει να ακολουθηθεί η πορεία που περιέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός.

Ακολουθούν αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια μεταβατική περίοδος όπου, εκτός από τα στελέχη και ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ έχει στραμμένο το βλέμμα στο τι θα κάνει ο Αλέξης Τσίπρας.

Οπότε όλα αυτά φέρνουν μια κατάσταση που είναι πάρα πολύ ρευστό το σκηνικό και γι’ αυτό λέω ότι από Σεπτέμβρη θα είναι μια τελείως διαφορετική εικόνα και δεν νομίζω ότι έχουμε ασφαλή συμπεράσματα αυτή τη στιγμή με τις δημοσκοπήσεις.

[…] Έχω πει ξεκάθαρα ότι ο λόγος που είχα πάει στον ΣΥΡΙΖΑ με τη διεύρυνση, τότε, ήταν το κάλεσμα του Αλέξη Τσίπρα.

Εκτιμώ τον πρώην πρωθυπουργό και θεωρώ, ανεξάρτητα αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί του, ότι είναι μια χαρισματική προσωπικότητα που ο δημόσιος λόγος του, η δημόσια παρουσία του και η εμπειρία που απέκτησε αποτελούν τη μόνη εναλλακτική πρόταση σε έναν χώρο που πρέπει να υπάρξει κι ένας πόλος απέναντι σε μια κυβέρνηση.

[…] Επειδή ο ίδιος έδειξε το παράδειγμα και έχει πει ότι θέλω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και δεν είναι σωστό να πατάς σε δύο διαφορετικές βάρκες, από τη μια, βεβαίως, όσο είμαστε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οφείλουμε και το κάνουμε, να έχουμε το αντιπολιτευτικό μας έργο γιατί με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγήκαμε βουλευτές.

Αν όμως πάρουμε μια τέτοια απόφαση τότε θα πρέπει να ακολουθηθεί μια πορεία όπως την περιέγραψε ο πρώην πρωθυπουργός».

Είναι λίγο πρόωρο από πλευράς θεσμικότητας που δεν έχει ανακοινωθεί, αλλά θέλετε να αφήσουμε τα τυπικά και να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας.

Ναι, είμαι έτοιμος να το κάνω (σ.σ. για τη συμμετοχή του στο κόμμα Τσίπρα).

Φυσικά θα ήθελα, αλλά δεν είναι μόνο ότι το θέλω, είναι ότι θα έρθουν κιόλας γιατί μιλάω με συναδέλφους.

Θεωρώ ότι υπάρχει ένα κλίμα της πλειοψηφίας των συναδέλφων να βοηθήσουν αυτό το νέο εγχείρημα», κατέληξε.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.