ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Γκώσαμε στην αριστεία»: Το σκάνδαλο Α.Πάτση… ξεσήκωσε το Twitter (φωτό)

Το ντόμινο εξελίξεων προκάλεσε και ντόμινο τιτιβισμάτων

«Γκώσαμε στην αριστεία»: Το σκάνδαλο Α.Πάτση… ξεσήκωσε το Twitter (φωτό)

Η αποκάλυψη για εμπλοκή του «γαλάζιου» βουλευτή Γρεβενών Ανδρέα Πάτση σε σκάνδαλο με κόκκινα δάνεια που εξαγόρασε η εταιρεία του, ανάγκασε τη ΝΔ να τον διαγράψει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Κατόπιν ξεκίνησε ένα ντόμινο εξελίξεων, με την παραίτηση του διευθύνοντα συμβούλου των ΕΛΤΑ, Γιώργου Κωνσταντόπουλου, στον απόηχο των αποκαλύψεων για τις απευθείας αναθέσεις των ταχυδρομείων με τον γαλάζιο βουλευτή, ενώ όπως έγινε γνωστό, ο γιος του Ανδρέα Πάτση, Πάρης, ήταν συντονιστής σε ημερίδα της ΝΔ για τα Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια, όσο ο πατέρας του φέρεται να έκανε δουλειές με εισπρακτικές και κόκκινα δάνεια.

Μάλιστα, λίγο μετά τη διαγραφή του πατέρα του, το προφίλ του Πάρη Πάτση «εξαφανίστηκε» από το επίσημο site της Νέας Δημοκρατίας!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, βγήκε στο φως ότι στη λίστα Πέτσα που μοίρασε εκατομμύρια σε ΜΜΕ με αδιαφανή τρόπο, συγκαταλέγεται και το σάιτ με την επωνυμία pointmedia.gr το οποίο εμφανίζεται να διευθύνει η σύζυγος του Πάτση, η δημοσιογράφος Βίκυ Παπαλουκά, στην οποία ως βουλευτής Γρεβενών, ο Ανδρέας Πάτσης παραχωρούσε συνεντεύξεις για τις «ημέρες και τα έργα» του!

Προφανώς και όλη αυτή η σαπουνόπερα κακής ποιότητας, δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιδιαίτερα στο Twitter, οι χρήστες του οποίου… πετούν τη σκούφια τους για κάτι τέτοια.

https://twitter.com/Touristas80/status/1584951006781399040

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.