ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Δόμνα Μιχαηλίδου της «κατακράτησης» τώρα οριοθετεί την ιδεολογία της ΝΔ: «Συντηρούμε την οικογένεια μέσω των ΛΟΑΤΚΙ+»

Μάλιστα ζητά να δίνονται προνόμια μητρότητας και στους άνδρες εφόσον είναι ομοφυλόφιλοι

Η Δόμνα Μιχαηλίδου της «κατακράτησης» τώρα οριοθετεί την ιδεολογία της ΝΔ: «Συντηρούμε την οικογένεια μέσω των ΛΟΑΤΚΙ+»

Η γνωστή από την περίφημη φράση της «κατακράτησης» αντί για «παρακράτηση φόρου» υπουργός Δόμνηα Μιχαηλίδου είχε το θάρρος-θράσος να κάνει και θεωρητική προσέγγιση στην Βουλή για το τί είναι συντηρητικός, τι είναι οικογένεια και πως όλα αυτά οδηγούν στους ΛΟΑΤΚΙ+!

Στην ομιλία της στην Βουλή για ακόμα μια φορά ακούστηκαν νέες θεωρίες:

 «Η Πολιτεία πρέπει να παρέχει ίσα δικαιώματα στις επιλογές», ανέφερε η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Δόμνα Μιχαηλίδου, στη συζήτηση στη Βουλή, για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια.

Μάλιστα η υπουργός, αγνόησε πλήρως τους προλαλήσαντες υπουργούς αλλά και τον πρωθυπουργό, και πέρασε «έκλεισε τη πόρτα» στην παραδοσιακή Δεξιά της ΝΔ. Πήγε κατευθείαν στην διεύρυνση της άδειας μητρότητας για… άνδρες εφόσον δηλώνουν ομοφυλόφιλοι, ενώ ο ίδιος ο Μητσοτάκης προσπαθούσε να πείσει ότι δεν τίθεται θέμα γονέα ένα – γονέα δύο.

«Δεν υπάρχουν θεμιτός λόγος να στερούμε από τα ομόφυλα ζευγάρια το δικαίωμα στις γονικές άδειες, όταν αποκτήσουν παιδί ή στις ειδικές παροχές μητρότητας, όπως αντίστοιχα προσφάτως νομοθετήσαμε για τις ελεύθερες επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενες, ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν το 9μηνο, όπως οι μισθωτές γυναίκες.

Ούτε υπάρχει θεμιτός λόγος να μην προστατεύονται από απολύσεις τα ομόφυλα ζευγάρια που έχουν παιδιά, διότι υπάρχουν σήμερα ομόφυλα ζευγάρια που μεγαλώνουν παιδιά, χωρίς να έχουν το δικαίωμα να αναγνωριστούν, ως οικογένεια, και να απολαμβάνουν παροχές και προνόμια που η Πολιτεία αναγνωρίζει στις ομόφυλες οικογένειες», είπε η κ. Μιχαηλίδου.

«Σήμερα η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας νομοθετεί την ισότητα στον πολιτικό γάμο. Ναι, η Νέα Δημοκρατία είναι, είμαστε ένα συντηρητικό κόμμα. Τι συντηρούμε; Συντηρούμε τις αξίες μας. Συντηρούμε και προστατεύουμε τις αξίες μας και μια από αυτές είναι η αξία της οικογένειας. Αλλά για να τη συντηρήσουμε, να την προστατεύσουμε, πρέπει να κρατήσουμε τα μάτια, το μυαλό μας και τα αυτιά μας ανοιχτά», είπε επίσης η υπουργός Εργασίας.

 «Προστατεύουμε αυτό που πιστεύουμε, αναγνωρίζοντας τη σημερινή πραγματικότητα, όχι κλείνοντας τα μάτια μας σε αυτήν. Η δύναμη της συντήρησης δεν βρίσκεται στην ακινησία αλλά στην ικανότητα προσαρμογής. Οι κοινωνίες μας εξελίσσονται και ένα από τα επιτεύγματα του πολιτισμού μας, είναι η ελευθερία μας να αποφασίζουμε πώς και με ποιον θα ζήσουμε, ποιο αγαπούμε και με ποιον εν τέλει θα παντρευτούμε.

Όλοι το κάνουμε αυτό σήμερα. Όλοι εκτός από τους ομόφυλους συμπολίτες μας. Αυτή η διάκριση δεν ποιεί τιμή για καμία φιλελεύθερη δημοκρατία, για την οποία μάτωσε ο ελληνικός λαός. Δεν κινδυνεύει ο θεσμός του γάμου και της οικογένειας από την υπερψήφιση του θεσμού αυτού. Αντίθετα, τα αντανακλαστικά μιας συντηρητικής κυβέρνησης υπαγορεύουν την ανανέωση του θεσμού, την προσαρμογή του και την επέκτασή του, πέραν και πάνω από διαφορές ενάντια σε διακρίσεις», συμπλήρωσε η κυρία Μιχαηλίδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και για όσους δεν κατάλαβαν η συγκεκριμένη κυρία είναι όπως αναφέραμε υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.