ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η Λ.Μενδώνη κάνει διακοπές στην Αυστραλία με τα χρήματα των φορολογούμενων – 5.900 € κόστισε μόνο το εισιτήριο

Μαζί με την Λ.Μενδώνη και η Α.Παναγιωταρέα

Η Λ.Μενδώνη κάνει διακοπές στην Αυστραλία με τα χρήματα των φορολογούμενων – 5.900 € κόστισε μόνο το εισιτήριο

Την ώρα που οι Έλληνες παλεύουν για να πληρώσουν τη ΔΕΗ και βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές κύμα ακρίβειας η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη κάνει διακοπές στην Αυστραλία με τα χρήματα των φορολογούμενων. 

Η Λ.Μενδώνη συνοδεύεται από την δημοσιογράφο Άννα Τριανταφύλλου Παναγιωταρέα, από τον Βασίλη Ξηρό και από τον Παναγιώτη Παναγόπουλο.

Η υπουργός αναχώρησε για Αυστραλία στις 23 Απριλίου, ώστε να προλάβει και τις διακοπές του Πάσχα, και θα επιστρέψει στις 29 Απριλίου.

Μόνο για τα αεροπορικά εισιτήρια ξόδεψε 5.900,00 ευρώ, ενώ στην απόφαση αναφέρεται ότι θα παίρνει και αποζημίωση 100 ευρώ την ημέρα, το ίδιο και η Α.Παναγιωταρέα, ενώ οι υπόλοιποι δύο συνοδοί θα παίρνουν αποζημίωση 80 ευρώ.

https://twitter.com/Marka2_/status/1518688971731222528

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.