ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αποχωρεί ο Κ.Μπογδάνος από την πολιτική; – Μετά τις 25 Ιουνίου και το «ναυάγιο» της επιλογής του να συμπορευθεί με Π.Εμφιετζόγλου

Σκέψεις να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων στο μέλλον

Αποχωρεί ο Κ.Μπογδάνος από την πολιτική; – Μετά τις 25 Ιουνίου και το «ναυάγιο» της επιλογής του να συμπορευθεί με Π.Εμφιετζόγλου

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος φέρεται να σκέφτεται σοβαρά να αποσυρθεί από την πολιτική και να επιστρέψει στη δημοσιογραφία. 

Οι λόγοι βέβαια είναι αρκετοί, καθώς μετά την αποχώρησή του από τη Νέα Δημοκρατία κανείς από τους πολιτικούς του «γάμους» δεν ευωδίασε, με τον τελευταίο του μάλιστα να φέρεται ότι θα είναι και αυτός που τον οδηγεί στη συγκεκριμένη απόφαση, για την οποία κάνει λόγο το power game των «Παραπολιτικών». 

Αρχικά υπήρξε το «διαζύγιο» με τους Φ.Κρανιδιώτη-Θ.Τζήμερο, το οποίο μόνο «πουπουλένιο» δεν ήταν, καθώς στη συνέχεια οι δύο πλευρές προχώρησαν σε αλληλοκατηγορίες. Ένα ντεζαβού έζησε ο Κ.Μπογδάνος και με την Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Ωστόσο η κάκιστη, όπως απέδειξε το αποτέλεσμα, επιλογή του να ενταχθεί στο κόμμα του υπέργηρου εργολάβου Π.Εμφιετζόγλου είχε καταλυτικά αποτελέσματα, καθώς το κόμμα ούτε καν το κόμμα δεν κατέβηκε στις εκλογές, λόγω της επιμονής του Εμφιετζόγλου να τοποθετηθεί στο σήμα της Βεργίνας ενώ υπήρχε σαφής νομολογία που έλεγε το αντίθετο για τα εθνικά σήματα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι επόμενες εκλογές προφανώς θα είναι το τέλος των φιλοδοξιών του για τη Βουλή, τουλάχιστον προς ώρας, αν και ο Κ.Μπογδάνος μπορεί να ελπίζει για το μέλλον, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι στο μυαλό του είναι να κατεβεί υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.