ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Καμία σκέψη για παραίτηση Α.Τσίπρα παρά τα δεύτερο συνεχόμενο στραπάτσο στις εκλογές

Ο ΣΥΡΙΖΑ πέφτει κάτω από το 20%, ωστόσο δεν υπάρχουν σκέψεις για αλλαγή στην ηγεσία

Καμία σκέψη για παραίτηση Α.Τσίπρα παρά τα δεύτερο συνεχόμενο στραπάτσο στις εκλογές

Μια μεγάλη ήττα υπέστη για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική διαδικασία ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς σύμφωνα με τα exit poll δεν αναμένεται να έχει πάνω από 20%. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, δεν φαίνεται να υπάρχουν σκέψεις για παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα κληθείσα να σχολιάσει αν και κατά πόσο η ηγεσία του κόμματος ευθύνεται για το δυσάρεστο αποτέλεσμα και αν τίθεται θέμα αποχώρησης του Αλέξη Τσίπρα, η Έφη Αχτσιόγλου τόνισε πως στον ΣΥΡΙΖΑ ποτέ δεν ήταν η νίκη ή η ήττα θέμα ατομικής ευθύνες, αλλά μόνο συλλογικής.

«Ο Αλέξης Τσίπρας θα πρωταγωνιστήσει στις διαδικασίες για το πως θα προχωρήσουμε από εδώ και πέρα», είπε από την πλευρά του ο Αλέξης Χαρίτσης.

Παρόμοιες είναι και οι δηλώσεις του Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος υποστήριξε ότι θα συνεδριάσει στο μέλλον το κόμμα και θα δει το πώς θα πορευτεί.

Από εκεί και πέρα να τονίσουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρακολούθησε από το σπίτι του, όπως κάνει κατά παράδοση, τα αποτελέσματα των exit polls

Στην Κουμουνδούρου, αντίθετα, βρίσκονταν η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Όλγα Γεροβασίλη, η γραμματεας του κόμματος Ράνια Σβίγκου και ο αναπληρωτής Γιώργος Βασιλειάδης, αλλά και ο γραμματέας της εκλογικής επιτροπής, Διονύσης Τεμπονερας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, στην πλατεία Κλαυθμώνος, στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ, η παγωμάρα στα πρόσωπα όσων παρακολουθούσαν τα αποτελέσματα από τη γιγαντοοθόνη που είχε στηθεί, ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.