ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καρφί» Α.Γεωργιάδη για ΣΥΡΙΖΑ: «Τους πήγε ο Κασσελάκης τζάμπα στις Σπέτσες και φωνάζανε τι άλλο να τους κάνει»

«Την άλλη φορά θα τους πάρει και στα Χάμπτονς» πρόσθεσε

«Καρφί» Α.Γεωργιάδη για ΣΥΡΙΖΑ: «Τους πήγε ο Κασσελάκης τζάμπα στις Σπέτσες και φωνάζανε τι άλλο να τους κάνει»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε σήμερα το τριήμερο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως ο ίδιος έλεγε από την αρχή όταν ο Σ.Κασσελάκης ανακοίνωσε το κάλεσμα, «δεν κατάλαβα γιατί τσακώνονταν γι αυτό το θέμα και 2-3 βουλευτές που είπαν δεν θα πάνε τελικά πήγαν».

Μάλιστα σχολίασε με δηκτικά «Τους πήγε ο Κασσελάκης τζάμπα στις Σπέτσες και φωνάζανε, τι άλλο να τους κάνει» ,ενώ πρόσθεσε πως την επόμενη φορά θα τους πάρει μαζί του και στα Χάμπτονς.

Η δήλωση του Αδωνι Γεωργιάδη για τις Σπέτσες

«Λοιπόν στις Σπέτσες θα ήθελα να είμαι κάπου με μία κάμερα να δω το διάλογο Παύλου Πολάκη-Αθηνάς Λινού.
Πέραν του αστείου εγώ από την αρχή ήμουν υπέρ. Δεν κατάλαβα γιατί τσακώνονταν γι αυτό το θέμα και 2-3 βουλευτές που είπαν δεν θα πάνε τελικά πήγαν. Στις Σπέτσες τους κάλεσε ο άνθρωπος, έχει πολύ μεγάλο σπίτι στις Σπέτσες είναι πλούσιος, σπιταρόνα να την χαίρεται να την καμαρώνει με τον Τάιλερ. Μα τους πήρε ο άνθρωπος τσάμπα στις Σπέτσες και φώναζαν. Την άλλη φορά θα τους πάρει και στα Χάμπτονς. Δεν είναι με τίποτα ευχαριστημένοι, όλο φωνάζουν».

Το απόσπασμα από την εκπομπή είναι στο 11:10

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.