ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Όταν χαρακτήριζε τον ΣΚΑΪ ως «το χειρότερο χαμαιτυπείο της Ελλάδας» (βίντεο)

«Η χυδαιολογία στο αποκορύφωμά της»

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Όταν χαρακτήριζε τον ΣΚΑΪ ως «το χειρότερο χαμαιτυπείο της Ελλάδας» (βίντεο)

Ο ΣΚΑΪ μπορεί να έχει μεταμορφωθεί τα τελευταία χρόνια ως ένα από τα πλέον φιλοκυβερνητικά κανάλια και τις τελευταίες ημέρες να έχει σχολιαστεί αρνητικά για τα χυδαία σχόλια δημοσιογράφων του για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, ωστόσο δεν ήταν πάντα έτσι. 

Παλαιότερα, στις αρχές της δεκαετία του 90′ είχε μια διαφορετική εικόνα, που μάλιστα είχε οδηγήσει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, πατέρα του νυν πρωθυπουργού, να τον χαρακτηρίσει ως «το χειρότερο χαμαιτυπείο της Ελλάδας». 

Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 1992 είχε δηλώσει τα εξής:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«… και σκέφτομαι αυτή την ώρα ο Αλαφούζους που λέει πως τον αδικώ εγώ δεν έτυχε να ακούσει τι γίνεται; Στο χειρότερο χαμαιτυπείο της Ελλάδας δεν γίνεται η χρήση αυτής της γλώσσας. Επιτέλους εναντίον του Έλληνος πρωθυπουργού, της οικογενείας του, εναντίον μιας πονεμένης γυναίκας που είναι η κόρη μου. Η χυδαιολογία στο αποκορύφωμά της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.