«Ξεκαρδιστική» δήλωση Γερμανού ανταποκριτή στην Αθήνα για τις εκλογές στην Τουρκία

Περί «δίκαιων εκλογών» εδώ και εκεί

«Ξεκαρδιστική» δήλωση Γερμανού ανταποκριτή στην Αθήνα για τις εκλογές στην Τουρκία

Για όποιον θέλει να γελάσει και να του φτιάξει η διάθεση, αρκεί να διαβάσει την δήλωση στο Γερμανικό  Δημοσιογραφικό Δίκτυο (RND) του Γερμανού ανταποκριτή στην Αθήνα, Γκερντ Χέλερ, για τις τουρκικές εκλογές:

«Η εκλογική αναμέτρηση δεν ήταν δίκαιη. Οι επιχειρηματίες που πρόσκεινται στον Ερντογάν ελέγχουν το 90% του τουρκικού Τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Η κρατική τηλεόραση TRT μετέδωσε 32 ώρες πολιτικών συγκεντρώσεων και συνεντεύξεων του Ερντογάν, μονάχα τον Απρίλιο. Αντιθέτως, το TRT αφιέρωσε μόλις 32 λεπτά τηλεοπτικού χρόνου στον Κιλιτσντάρογλου».

Σωστά, δεν ήταν δίκαιη η αναμέτρηση στην Τουρκία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ στην Ελλάδα της λίστας Πέτσα και των εξαγορών «τοις απολύτου μετρητοίς» των ΜΜΕ, όπου οι επιχειρηματίες που πρόσκεινται στον Μητσοτάκη ελέγχουν το 90% του ελληνικού Τύπου και η ΕΡΤ είναι απλά το «μαγαζάκι» του Μαξίμου, είναι απόλυτα δίκαιες!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.