ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ξέσπασε ο Δ.Παπανώτας για τον Σ.Κασσελάκη: «Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ λαμβάνεις υπόψιν κάποιους που ψήφισαν»

«Πιστεύω ότι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και δεν μειώνει το πολιτικό του ύψος μια μικρή λανθασμένη απόφαση» δήλωσε αμέσως μετά

Ξέσπασε ο Δ.Παπανώτας για τον Σ.Κασσελάκη: «Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ λαμβάνεις υπόψιν κάποιους που ψήφισαν»

Την συνέντευξη που παραχώρησε χθες από την Νάξο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον Αντώνη Σρόιτερ, όπου μεταξύ άλλων ο Σ.Κασσελάκης αναφέρθηκε και στην απομάκρυνσή του, σχολίασε σήμερα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο ίδιος δεν έκρυψε την πικρία του για την απόφαση που ελήφθη.

«Όταν είσαι ηγέτης και όχι μάνατζερ…»

«Δεν άκουσε εμένα. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις νομίζω ότι όταν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για κάποια πράγματα που άκουσες ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο εάν δεν κάνω λάθος. Όταν παίρνεις απόφαση για κάποιον άνθρωπο λόγω κάποιον πραγμάτων που άκουσες μιλάς και με τον ίδιο, ακούς και τη δική του άποψη. Ένα αυτό. Δεύτερον. Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση λαμβάνεις υπόψιν του και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν. Μπήκαν στον κόπο, άφησαν μια ωραία Κυριακή με 35 βαθμούς Κελσίου και αντί να πάνε στην παραλία πήγαν σε ένα εκλογικό κέντρο τμήμα και επέλεξαν έναν άνθρωπο. Αυτούς οφείλεις να τους υπολογίσεις», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Πιστεύω ότι είναι ο επόμενος πρωθυπουργός και δεν μειώνει το πολιτικό του ύψος μια μικρή λανθασμένη απόφαση. Έβαλα στην άκρη την πικρία μου για όλα όσα έγιναν, έβαλα στην άκρη τον ανταγωνισμό μεταξύ κομματικών στελεχών που εγώ είμαι ιδεαλιστής της Αριστεράς και πιστεύω στην συντροφικότητα, αλλά είδα άλλα πράγματα. Τα έβαλα όλα αυτά στην άκρη και είπα ότι αυτός ο άνθρωπος είναι ο επόμενος πρωθυπουργός, δεν είπα ότι είναι για μπύρες. Δεν έκανα ποτέ τέτοια δήλωση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.