ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Γαβαλάς: «Αν το μικρόφωνο ήταν σουβλάκι ο Σ.Κασσελάκης θα είχε παχύνει 20 κιλά»

«Δεν κάνω τον κριτή»

Λ.Γαβαλάς: «Αν το μικρόφωνο ήταν σουβλάκι ο Σ.Κασσελάκης θα είχε παχύνει 20 κιλά»

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανο Κασσελάκη.

«Βλέπεις τώρα τον Στέφανο Κασσελάκη, μια ζωή είναι με αυτό το μικρόφωνο εκεί πέρα που… ο άνθρωπος, αν ήταν σουβλάκι το μικρόφωνο, θα είχε παχύνει 20 κιλά! Και σου λέει, λοιπόν, ο άλλος «για πες μας για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου». Κοίταξε, έχω άποψη ! Την λέω! Επειδή την μόδα την έχω κατευθύνει εγώ στην Ελλάδα κατά κοινή ομολογία εδώ και χρόνια και έχω επενδύσει πάρα πολλά χρήματα, θέλω να είναι σεβαστή. Όπως και ό,τι την αφορά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δηλαδή όποιοι την περιβάλλουν, έχουν την κριτική μου. Δεν είναι ποτέ κακοπροαίρετη και σε πληροφορώ ότι θα μπορούσε να είναι. Δεν κάνω όμως τον κριτή, αυτοί θέλουν να βγάζουν αυτό το πράγμα» πρόσθεσε ο Λάκης Γαβαλάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης τόνισε ότι: «όταν με ρωτάνε για πράγματα, έχω πάει σε κάποιο event στο οποίο δεν έχω πάει για να φάω, όπως κάποιοι είπαν για κάποιους άλλους. Έτσι κι αλλιώς εγώ κάνω μια ειδική διατροφή και δεν με πείθει κανένα catering του κόσμου. Σε αυτά είμαι πάρα πολύ σνομπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.