ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μ.Ασλανίδης: «Πρέπει να παραιτηθεί ο Γ.Φλωρίδης – Αν μπορούσαν θα πετούσαν τα υπολείμματα και στη θάλασσα» (βίντεο)

«Είπε ότι είμαστε για τα μπάζα εμείς οι γονείς που μιλήσαμε για ξεμπάζωμα και μπάζωμα»

Μ.Ασλανίδης: «Πρέπει να παραιτηθεί ο Γ.Φλωρίδης – Αν μπορούσαν θα πετούσαν τα υπολείμματα και στη θάλασσα» (βίντεο)

Ο Παύλος Ασλανίδης, που έχασε το γιο του στο έγκλημα των Τεμπών, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή τόνισε πως πρέπει «να παραιτηθεί ο Γιώργος Φλωρίδης γιατί είπε ότι είμαστε για τα μπάζα εμείς οι γονείς που μιλήσαμε για ξεμπάζωμα και μπάζωμα».

Παράλληλα, μίλησε για τις αναφορές ότι στο ιδιωτικό οικόπεδο όπου είχε μεταφερθεί χώμα από το σημείο του δυστυχήματος βρέθηκαν υπολείμματα οστών.

Υπενθυμίζεται ότι πρόκειται για οικόπεδο, που ανήκει σε εργολάβο ο οποίος το τρίτο 24ωρο μετά το δυστύχημα έλαβε εντολή να μεταφέρει το χώμα επί του οποίου κατέληξαν τα πρώτα βαγόνια.

«Πρέπει να παραιτηθεί ο Γ.Φλωρίδης, γιατί είπε ότι είμαστε για τα μπάζα εμείς οι γονείς που μιλήσαμε για ξεμπάζωμα και μπάζωμα. Μας είπε προχθές “τι να κάνουμε, να τα πετάξουμε στη θάλασσα;”. Αν μπορούσαν, θα τα πετούσαν και στη θάλασσα. Να παραιτηθεί ο αρμόδιος υπουργός», τόνισε ο Παύλος Ασλανίδης.

Τι λέει η δικηγόρος Μαρία Χατζηκωνσταντίνου

Από την πλευρά της η δικηγόρος Μαρία Χατζηκωνσταντίνου υπογράμμισε πως «στην προηγούμενη δειγματοληπτική έρευνα που είχε γίνει βρέθηκαν υπολείμματα της αμαξοστοιχίας, των συρμών, αλλά και οστά. Αυτά που βρέθηκαν στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να γίνει ταυτοποίηση του DNA».

Η Μαρία Χατζηκωνσταντίνου τόνισε επίσης πως ήδη από τις πρώτες δέκα μέρες είχε καταγγελθεί η εγκληματική αμέλεια από όλους τους φορείς, τις δικαστικές και τις εισαγγελικές αρχές.

«Επικρατούσε ένα μπάχαλο. Δεν υπήρχε καμία περιφρούρηση του χώρου. Σε περίπτωση που βρεθεί ότι είναι υπολείμματα και ταυτοποιηθούν με DNA και συσχετιστούν με ανθρώπους που χάθηκαν αλλάζουν πολλά πράγματα και αναφορικά με τις κατηγορίες», κατέληξε η δικηγόρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.