ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Μ.Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: «Έχω κάνει μήνυση στην κυρία Ακρίτα – Θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες»

Δείτε την ανάρτηση της

Μ.Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη: «Έχω κάνει μήνυση στην κυρία Ακρίτα – Θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες»

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο «Χ», στην οποία αναφέρει ότι η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση – στην οποία έχει ανακοινώσει ότι θα προσέλθει ως μάρτυρας και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης – μετά τα όσα είχε υποστηρίξει σε βάρος της η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτησή της στις 31 Μαρτίου, έχει υποβληθεί από τις 14 Μαΐου. 

Στην ίδια ανάρτηση και απευθυνόμενη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει «θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου».

Όλη η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

«Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου. Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης».

Τι έγραψε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα

Λίγη ώρα νωρίτερα η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, είχε υποστηρίξει σε δική της ανάρτηση στο Facebook ότι δεν είχε λάβει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή από την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Όλη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν έχω πάρει ούτε μήνυση ούτε αγωγή από την Μαρέβα Γκραμποφσκι Μητσοτάκη. Ίσως αργότερα… Άλλωστε, έχει δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι θα έρθει μάρτυρας εναντίον μου, έτσι δεν είναι; Κλείνω τα σχόλια την κατανόηση σας, οι λόγοι ευνόητοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.