ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μαζικοί «αποκεφαλισμοί» για να γλιτώσει η Κεραμέως: Απολύθηκε ο ΓΓ του ΥΠΕΣ

από την διαρροή των προσωπικών δεδομένων των αποδήμων - Υποστηρίζουν ότι η διαρροή έγινε τον Μάιο του 2023

Μαζικοί «αποκεφαλισμοί» για να γλιτώσει η Κεραμέως: Απολύθηκε ο ΓΓ του ΥΠΕΣ

Η «καρατόμηση» της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου και ο αποκλεισμός της από το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ έφερε και τον «αποκεφαλισμό» του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη προκειμένου η κυβέρνηση να «σώσει ότι μπορεί» και κυρίως την Νίκη Κεραμέως.

Βασικά, πρόκειται για μαζικούς «αποκεφαλισμούς» καθώς το ίδιο θα συμβεί και με τον γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ Νίκο Θεοδωρόπουλο, προειμένου να γλιτώσει η υπουργός Εσωτερικών.

Από την στιγμή που βγήκαν τα mail, η Νίκη Κεραμέως ήταν η άμεσα εκτεθειμένη.

Σύμφωνα λοιπόν με ότι υποστηρίζει η κυβέρνηση, την περιβόητη λίστα η ευρωβουλευτής Α.Μ.Ασημακοπούλου την απέκτησε από συνεργάτη του ΓΓ του ΥΠΕΣ Μιχάλη Σταυριανουδάκη και συγκεκριμένα μέσω του γραμματέα Αποδήμων της ΝΔ Νίκου Θεοδωρόπουλου.

Η επίμαχη διαρροή όπως υποστηρίζουν δεν σχετίζεται χρονικά με την πλατφόρμα εγγραφών στην επιστολική ψήφο και έχει γίνει τον Μάιο του 2023.

Αυτό είναι το επίσημο κυβερνητικό «αφήγημα».

Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός επιθυμεί το θέμα να κλείσει χωρίς επιπτώσεις, Ασημακοπούλου, Σταυριανουδάκης και Θεοδωρόπουλος έπρεπε να είναι οι απαραίτητες «θυσίες».

 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.