ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μητέρα θύματος του εγκλήματος των Τεμπών κατά Γ.Φλωρίδη: «Ξέρεις τι θα πει σεβασμός νεκρού;»

«Αν κάποιος ήθελε να τα εξαφανίσει, θα πήγαινε τα χώματα στη θάλασσα όχι δίπλα σε ιδιωτικό χώρο φυλασσόμενο»

Μητέρα θύματος του εγκλήματος των Τεμπών κατά Γ.Φλωρίδη: «Ξέρεις τι θα πει σεβασμός νεκρού;»

Η μητέρα θύματος του εγκλήματος των Τεμπών, ξέσπασε κατά του υπουργού Δικαιοσύνης Γιώργου Φλωρίδη, μετά τις προκλητικές δηλώσεις που έκανε για το μπάζωμα στο χώρο της μαζικής σφαγής τονίζοντας πως «αν κάποιος ήθελε να τα εξαφανίσει, θα πήγαινε τα χώματα στη θάλασσα».

Ειδικότερα, ο υπουργός αναφερόμενος στο μπάζωμα που έγινε στον τόπο του εγκλήματος από τις πρώτες ημέρες μετά την τραγωδία, δεν δίστασε να πει πως εάν η κυβέρνηση ήθελε τη συγκάλυψη, θα πέταγε τα χώματα στη… θάλασσα.

«Όλα τα υλικά που βρέθηκαν στον χώρο δυστυχήματος ήταν και παραμένουν στη διάθεση των πραγματογνωμόνων. Αν κάποιος ήθελε να τα εξαφανίσει, θα πήγαινε τα χώματα στη θάλασσα όχι δίπλα σε ιδιωτικό χώρο φυλασσόμενο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Φλωρίδης, προκαλώντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στις αναρτήσεις της:

«Είμαι μάνα που ο γιος μου δολοφονήθηκε στο #Τεμπη_έγκλημα .ΑΠΑΙΤΩ να έχω και το νυχακι του παιδιού μου και όχι να είμαι ευχαριστημένη που δεν πετάξατε τα χώματα στην θάλασσα για να μην βρεθούν ποτέ (και εκεί θα τα έβρισκα) αλλά τα πετάξατε σε χωράφι ιδιώτη.

Ξέρεις κ.Φλωρίδη τι θα πει σεβασμός νεκρού; Ξέρεις τι θα πει σεβασμός στη μάνα του νεκρού παιδιού; Σεβασμός άθλιε σεβασμός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.