ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» χαζός είναι;

Μόλις 50 άνθρωποι υποδέχτηκαν τον Κ.Μητσοτάκη στην Καστοριά – Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και στελέχη της ΝΔ

«Ψυχρή» υποδοχή σε έναν νομό που στην εκλογές του 2019 ψήφισε ΝΔ με 50,23%

Μόλις 50 άνθρωποι υποδέχτηκαν τον Κ.Μητσοτάκη στην Καστοριά – Οι περισσότεροι δημοσιογράφοι και στελέχη της ΝΔ

Απογοήτευση περίμενε στην Καστοριά τον πρωθυπουργό, ο οποίος σήμερα ξεκίνησε την διήμερη περιοδεία στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να πείσει τους ψηφοφόρους να τον ψηφίσουν εκ νέου.

Τα νέα όμως από την Καστοριά δεν ήταν καθόλου καλά γιατί όταν ο Κ.Μητσοτάκης έφτασε στον νομό που στις προηγούμενες εκλογές τον στήριξε με 50,23%, απογοητεύτηκε καθώς είδε μόλις 50 ανθρώπους σχεδόν να τον περιμένουν την ώρα που έφτανε στην πόλη.

Μία τόσο «ψυχρή» υποδοχή δεν αφήνει πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, οι άνθρωποι που έσπευσαν να υποδεχτούν τον πρωθυπουργό ήταν λίγοι, ενώ οι περισσότεροι ήταν δημοσιογράφοι και στελέχη της ΝΔ, οι οποίοι έπρεπε να βρίσκονται στο σημείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητσοτάκης έφτασε στην Καστοριά με «φάλαγγα» δέκα οχημάτων.

Μπορεί κάποιος να πει μάλιστα πως περισσότεροι ήταν οι επισκέπτες από αυτούς που τους υποδέχτηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.