ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπακογιάννης-Χαρδαλιάς συμφώνησαν: Θα… «θωρακίσουν» την Αθήνα απέναντι στην «κλιματική κρίση»

Η «κλιματική κρίση» ευθύνεται για όλα…

Μπακογιάννης-Χαρδαλιάς συμφώνησαν: Θα… «θωρακίσουν» την Αθήνα απέναντι στην «κλιματική κρίση»

Η «θωράκιση» της Αθήνας από την «κλιματική κρίση» όπως την αποκάλεσαν, καθώς και ζητήματα πολιτικής προστασίας βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και του υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής, Νίκου Χαρδαλιά, στο δημαρχείο της Αθήνας τη Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς, συζήτησαν αναλυτικά για τα κρίσιμα ζητήματα πολιτικής προστασίας και κυρίως οχύρωσης της Αθήνας απέναντι στους ακραίους κινδύνους που δημιουργεί η υποτιθέμενη  παγκόσμια «κλιματική κρίση».

Οι κ.κ. Μπακογιάννης και Χαρδαλιάς συμφώνησαν ότι οι…  «προκλήσεις» της νέας εποχής απαιτούν εμβάθυνση της συνεργασίας α’ και β’ βαθμού τοπικής αυτοδιοίκησης.

Επίσης, χρειάζεται κοινό μέτωπο πρόληψης και διαχείρισης ακραίων καιρικών φαινομένων, αλλά και επίσπευση των αναγκαίων «θεσμικών αλλαγών», (η αγαπημένη φράση των πολιτικών στην Ελλάδα) ώστε το σύνολο της τοπικής αυτοδιοίκησης να προετοιμαστεί και να ανταποκριθεί σε αυτές. Γενικώς συμφώνησαν σε όλα για την «κλιματική κρίση»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.