ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Φίλης μετά τη συνάντηση με τον Σ.Κασσελάκη: «Ότι είπα δεν τα είπα εν θερμώ – Τα είπα με πόνο»

«Υπάρχει μια συμφωνία ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει μάχη τις ερχόμενες μέρες τη μάχη αυτοδιοικητικών εκλογών»

Ν.Φίλης μετά τη συνάντηση με τον Σ.Κασσελάκη: «Ότι είπα δεν τα είπα εν θερμώ – Τα είπα με πόνο»

Ο Νίκος Φίλης, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη, δήλωσε μεταξύ άλλων πώς «ότι είπα, δεν τα είπα εν θερμώ τα είπα με πόνο συμμερίστηκα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων».

«Υπάρχουν διαφορετικές απόψεις», όπως είπε, συμπληρώνοντας πως υπάρχει «κοινή στόχευση που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών» και να καταγράφει η αποδοκιμασία της κυβέρνησης στην κάλπη, όπως συμπλήρωσε.

«Συζητήσαμε το θέμα της αναδιοργάνωσης» του κόμματος τόνισε ακόμη ο πρώην υπουργός και έκρινε πως υπάρχουν «διαφορετικές απόψεις», αλλά αυτή είναι «μια ανοιχτή συζήτηση» που θα γίνει στα κομματικά όργανα αλλά και στο Συνέδριο.

Αναφορικά για το χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου, ο Ν.Φίλης «είπε ότι το θέμα αυτό θα το κουβεντιάσει μετά τις εκλογές» και ότι τώρα η μάχη θα επικεντρωθεί στις δημοτικές εκλογές.

Αναλυτικά, ο Νίκος Φίλης δήλωσε:

«Η συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική συμμαχία εκκρεμούσε ήδη πριν από τις εκλογές από τη συζήτηση που είχαμε κάνει στο συνέδριο του κόμματος και πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Υπάρχει μια συμφωνία ότι θα πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να δώσει μάχη τις ερχόμενες μέρες τη μάχη αυτοδιοικητικών εκλογών, να εκφραστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια η απαίτηση των πολιτών για βελτίωση της ζωής του.

Είναι γνώστες οι διαφορές μας με τον Κασσελάκη τις κουβεντιάσαμε, αφορούν το θέμα της αναδιοργάνωσης του κόμματος, για να μπορέσει να πείσει πρέπει να επιβεβαίωση αριστερό προσανατολισμό, για να κερδίσεις κέντρο το κερδίζεις με αριστερές πολιτικές όπως ο Μητσοτάκης κερδίζει το κέντρο με δεξιές πολιτικές.

Με πολιτικές που αφορούν τον πόλεμο και την ειρήνη και το κοινωνικό κράτος την παιδεία την υγεία μεγάλα θέματα τα οποία διατρέχουν την καθημερινότητα του πολίτη, μαζί με θέματα διαφθοράς που ενδημούν. Θα έχουμε κι άλλες συναντήσεις, όχι τετ – α τετ αλλά μέσα από τα όργανα. Αυτή είναι η απόφαση του κόμματος, δεν ξέρω αν θα υπάρξει αναβολή…

Ότι είπα, δεν τα είπα εν θερμώ τα είπα με πόνο συμμερίστηκα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων, να μείνουν συσπειρωμένοι, να δώσουν μάχη ανασυγκρότησης διότι όταν χάνουμε στον χώρο της αριστεράς δεν ισοφαρίζεται από άλλους χώρους.

Πρόθεση να είμαστε ενωμένοι, όμως θα προκύψει από τις συμπεριφορές όλων των μελών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα είναι με την πράξη μας τη στέλνεις μήνυμα στην κοινωνία και στον κόσμο της αριστεράς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.