ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Πολάκη για Predator: «Τελικά ποιος είχε δίκιο;»

Δείτε την ανάρτηση του

Π.Πολάκη για Predator: «Τελικά ποιος είχε δίκιο;»

Ο Παύλος Πολάκης σε σημερινή του (26/2) ανάρτηση μοιράζεται μία περσινή του δημοσίευση με αφορμή την τότε απόφαση του Αλέξη Τσίπρα να παυθεί από τομεάρχης και να παραπεμφθεί στα αρμόδια όργανα του κόμματος.

«Ένα χρόνο μετά, με τις εξελίξεις στο predator, με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης, με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου, με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών, με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν….. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;», γράφει -μεταξύ άλλων- ο κ. Πολάκης, εκτοξεύοντας έμμεσα «πυρά» στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η νέα ανάρτηση Π.Πολάκη

«Μου τα θύμισε το FB …ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2023:

Με αιτία και αφορμή την ανάρτηση που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία έγινε αυτό που φαίνεται στη δεύτερη ….

Ένα χρόνο μετά ,με τις εξελίξεις στο predator,με το έγκλημα των Τεμπών και τη στάση δημοσιογράφων και δικαιοσύνης ,με την καταδίκη της χώρας μας από το Ευρωκοινοβούλιο για το κράτος Δικαίου,με τους πλειστηριασμούς στα λαϊκά σπίτια και τις διαγραφές των δανείων εφοπλιστών ,με τις απευθείας αναθέσεις για τα κτίρια της ΑΑΔΕ από τον Πιτσιλή που μεσολάβησαν…..

ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υγ Γράφω “αιτία και αφορμή” καθώς είχε προηγηθεί μια βδομάδα πριν η απόφαση για τη μη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Χαιρετακη στα Χανια παρά την ομόφωνη και χωρίς ΚΑΜΙΑ αντίρρηση απόφαση της πολιτικής γραμματείας ,μετά τον εκβιασμό του Σταθακη ο οποίος απαίτησε να βγει!!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.