ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο Α.Γεωργιάδης «κάρφωσε» τον Σ.Κασσελάκη: «Το βίντεο με το κούρεμα υπολογίζω ότι κόστισε 50.000 με 100.000 ευρώ»

«Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να φτιάξει το βίντεο στο Tik Tok απ' όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική τoυ θητεία» είπε

Ο Α.Γεωργιάδης «κάρφωσε» τον Σ.Κασσελάκη: «Το βίντεο με το κούρεμα υπολογίζω ότι κόστισε 50.000 με 100.000 ευρώ»

«Καρφιά» για το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη στο Tik Tok πέταξε ο Άδωνις Γεωργιάδης σήμερα το πρωί.

Ερωτηθείς αρχικά αν του άρεσε το βίντεο που ανέβασε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την έναρξη της στρατιωτικής του θητείας είπε: «Λοιπόν επειδή σας άκουσα ότι είναι η πρώτη φορά που πολιτικός αρχηγός στρατεύεται. Κάθισα και μέτρησα πόσες ώρες περίπου πρέπει να και το γύριζε. Έχει τρικάμερο, σκηνοθέτη, σεναριογράφο, μακιγιέζ, φωτογράφο. Εικάζω ότι περισσότερη ώρα του πήρε να φτιάξει το βίντεο στο Tik Tok απ’ όσο θα διαρκέσει η στρατιωτική τoυ θητεία…γιατί σε λίγο θα τον βγάλετε και ήρωα (σ.σ.που πάει φαντάρος)».

Άδωνις Γεωργιάδης: Στη ζωή ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Αυτό το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50.000-100.000 ευρώ

Συνέχισε σχολιάζοντας το ίδιο θέμα: «Στη ζωή ό,τι πληρώνεις, παίρνεις. Αυτο το βίντεο που είδατε έχει κοστίσει από 50-100.000 ευρώ. Για να έχεις τρικάμερο, φώτα, μακιγιέζ, σεναριογράφο, κοντινό στη Φάρλει, κοντινό στο σβέρκο από πίσω, μοντάζ…Μπράβο αλλά μην κοροιδευόμαστε τώρα εντάξει, μην τον βγάλουμε και ήρωα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για το αν ο κ Στέφανος Κασσελάκης έχει επικοινωνικό χάρισμα ο υπουργός Υγείας είπε: «Έχει ένα εξαιρετικά μεγάλο επικοινωνικαό χάρισμα και πολλά λεφτά ωστόσο με το κομμάτι των χρημάτων φαίνεται να έχει μπλέξει τώρα νομικά, δεν ξέρω πώς θα ξεμπλέξει…Οι εξηγήσεις δεν δίνονται στην δημοσιογράφο, δίνονται εκεί που πρέπει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.