ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Ο Κ.Μπακογιάννης παραδέχθηκε (επιτέλους) την αποτυχία του «Μεγάλου Περιπάτου»: «Καθυστερήσαμε, ταλαιπωρήσαμε, εξοργίσαμε»

Ούτε κουβέντα βέβαια για το κόστος του έργου

Ο Κ.Μπακογιάννης παραδέχθηκε (επιτέλους) την αποτυχία του «Μεγάλου Περιπάτου»: «Καθυστερήσαμε, ταλαιπωρήσαμε, εξοργίσαμε»

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης χρειάστηκε τρία χρόνια για να παραδεχθεί ότι ο «Μεγάλος Περίπατος» ήταν επί της ουσίας ένα αποτυχημένο έργο, το οποίο, όπως είπε «εξόργισε» τους πολίτες. 

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του στο Mega ο δήμαρχος Αθηναίων περιγράφοντας την Πανεπιστημίου δήλωσε ότι «θα δείτε έναν ευρωπαϊκό πράσινο δρόμο» ο οποίος πλέον «έχει πάρει σάρκα και οστά. Με πλούσιο πράσινο με υποδομές επιτέλους για ανθρώπους με αναπηρία».

Ωστόσο ο υποψήφιος δήμαρχος ξέχασε να αναφερθεί στο κόστος του Μεγάλου Περιπάτου και το γεγονός ότι οι καθυστερήσεις πληρώθηκαν από τους ίδιους δημότες που ζητάει και πάλι την ψήφο τους.

«Καθυστερήσαμε. Καθυστερήσαμε, ταλαιπωρήσαμε. Ταλαιπωρήσαμε εξοργίσαμε» δήλωσε στη συνέχεια ο Κ. Μπακογιάννης για την ανάπλασης της Πανεπιστημίου και έσπευσε να καθησυχάσει περιγράφοντας εμμέσως πλην σαφώς ότι είναι και αυτός “ένας από εμάς” που κάνει λάθη. Ή μάλλον η ομάδα του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ αρχικά μιλούσε για τον εαυτό του στη συνέχεια, περιγράφοντας το λάθος, μίλησε στον πληθυντικό:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αλλά αυτό που φρόντισα και αυτό που φροντίσαμε είναι να μάθουμε από το λάθος μας. Ένα λάθος δεν συγχωρείται όταν επαναλαμβάνεται. Και σίγουρα η ομάδα που διεκδικεί την εντολή των Αθηναίων την Κυριακή είναι μια ομάδα σοφότερη και εμπειρότερη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.