ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Οι κυβιστήσεις του Κ.Τζαβάρα: Πότε έλεγε την αλήθεια; – Τον Μάιο του 2021; – Τον Νοέμβριο του 2021; – Ή τώρα; (upd)

Η περίπτωση του βουλευτή Ηλείας της ΝΔ

Οι κυβιστήσεις του Κ.Τζαβάρα: Πότε έλεγε την αλήθεια; – Τον Μάιο του 2021; – Τον Νοέμβριο του 2021; – Ή τώρα; (upd)

H Νέα Δημοκρατία έχει πολλά «νούμερα» στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της. Μεγάλα και μικρά.

Όλες οι Κ.Ο., όλων των κομμάτων έχουν «νούμερα».

Υπάρχουν οι άχρηστοι, οι ανύπαρκτοι, τα «νούμερα» κι ένα ποσοστό, όχι μεγαλύτερο από το 10%, οι οποίοι αξίζουν «κάτι παραπάνω».

Από  τις ΚΟ εξαιρείται αυτή του ΚΚΕ. Εκεί δεν υπάρχουν διαβαθμίσεις. Είναι “flatliners”. Όσοι ξέρουν ιατρική ορολογία θα καταλάβουν τι θέλουμε να πούμε.

Εν πάση περιπτώσει αξίζει να δούμε την περίπτωση Κ.Τζαβάρα, του βουλευτή Ηλείας της ΝΔ που έχει θητεύσει στο παρελθόν ως υπεύθυνος του Τομέα Δικαιοσύνης του κόμματος και αναπληρωτής υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού (αρμόδιος για θέματα Πολιτισμού).

Ο απίστευτος Κ.Τζαβάρας τον Μάϊο του 2021 κατήγγειλε την κυβέρνηση και την ηγεσία της ως «κωμωδία και γελοιότητα» επειδή είχε καταργήσει κάποιες σχολές στην εκλογική του περιφέρεια.

Ενώ κατήγγειλε και την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη «για ανικανότητα να περιορίσει την εγκληματικότητα».

Και ξεκαθάρισε ότι «Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής στις επόμενες εκλογές».

Ευτυχώς υπάρχουν οι ειδήσεις του Pronews TV και του Defencenet TV για να τα θυμηθούμε όλα αυτά:

Αυτές οι πολιτικές θέσεις  του Κ.Τζαβάρα κράτησαν μόλις πέντε μήνες: Το Νοέμβριο του 2021 ο -άλλοτε- «αντάρτης» βουλευτής Ηλείας της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Τζαβάρας, αποθέωσε τον επικεφαλής, αυτού που χαρακτήριζε «κωμωδία και γελοιότητα», δηλαδή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Δηλαδή τον Μάιο του 2021 τους έβριζε και τον Νοέμβριο του 2021 τους αποθέωνε!

Και δήλωνε ότι «ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο πιο μεταρρυθμιστής πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης» αναγκάζοντας όσους τον άκουσαν να αναρωτιούνται αν άκουσαν καλά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε το βίντεο του Defencenet TV:

«Ψιλοξεπλένει» τον Κ.Μητσοτάκη αλλά τώρα το ερώτημα είναι: Πότε έλεγε την αλήθεια; Όταν έλεγε ότι η κυβέρνηση είναι «κωμική και γελοία»; Όταν έκανε κυβίστηση και έλεγε ότι «ο Κ.Μητσοτάκης είναι ο πιο μεταρρυθμιστής πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης»;
Τώρα που θέτει θέματα θεσμικής λειτουργίας της κυβέρνησης;
Προσοχή: Δεν διαφωνούμε με την ουσία της δήλωσής του, άσχετα αν βγάζει εκτός του κάδρου των ευθυνών τον Κ.Μητσοτάκη.
Αλλά το ερώτημα είναι «Πότε θα πρέπει να τον πάρουμε στα σοβαρά»; 
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.