ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Οι λουκουμάδες της Κ.Μητσοτάκη στη Βουλή (φώτο)

Το πιάτο που έφτιαξε η σεφ της Βουλή

Οι λουκουμάδες της Κ.Μητσοτάκη στη Βουλή (φώτο)

Ένα διαφορετικό πιάτο είχε χθες το εστιατόριο της Βουλής, το οποίο ήταν μεν λουκουμάδες, ωστόσο δεν θύμιζαν σε τίποτα αυτούς που ξέρουμε. 

Συγκεκριμένα ήταν λουκουμάδες μπακαλιάρου με ελαφριά σκορδαλιά πατάτας. Ήταν η τελευταία ημέρα εργασιών της Βουλής προ της εθνικής επετείου και η σεφ Κωνσταντίνα Μητσοτάκη (με μακρά συγγένεια με την οικογένεια Μητσοτάκη) θέλησε να φτιάξει κάτι ξεχωριστό.

Τους λουκουμάδες μπακαλιάρου. Κάτι ωσάν fish fingers, που λένε οι Άγγλοι, αλλά στρογγυλούς. Η γαλλοσπουδαγμένη νεαρή σεφ της Βουλής ετοίμασε και μία άλλη έκπληξη στους βουλευτές:

Τους ετοίμασε… turkey berger, έτσι το έγραψε στο μενού και για να μην την παρεξηγήσουν το ερμήνευσε: « ζουμερό μπιφτέκι γαλοπούλας/iceberg/ντομάτα/picle sause (μόνον 8 ευρώ). Είχε φαίνεται χθες κέφια και τους έφτιαξε και μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ/truffle πουρές πατάτες (8,9 ευρώ) και για τους πιο απαιτητικούς ένα πιάτο με φρέσκο σολωμό σχάρας (12 ευρώ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.