ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Όταν ο Βασίλης Οικονόμου αποκαλούσε τον Κ.Μητσοτάκη «γόνο με 18 αυτοκίνητα» (βίντεο)

Τι έλεγε πριν μερικά χρόνια ο νυν βουλευτής της ΝΔ

Όταν ο Βασίλης Οικονόμου αποκαλούσε τον Κ.Μητσοτάκη «γόνο με 18 αυτοκίνητα» (βίντεο)

Μπορεί σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να στηρίζει δια της σιωπής του τον Βασίλη Οικονόμου για τη χυδαία δήλωση ότι οι πολίτες που ασφυκτιούν από το πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, έχουν μάθει να την βγάζουν τσάμπα, ωστόσο παλαιότερα ο βουλευτής της ΝΔ είχε σύρει τα εξ’ αμάξης στον νυν πρωθυπουργό.

Ήταν στις 22 Ιουλίου του 2011 όταν ο Βασίλης Οικονόμου ως μέλος του «Άρματος Πολιτών» και λίγο πριν αποχωρήσει, εξαπέλυε επίθεση στον τότε βουλευτή της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για οικογενειοκρατία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ακούω ένα γόνο που έδωσε το βουλευτικό αμάξι. Ναι, γιατί έχει 18 αμάξια (…). Δεν τον πόνεσε (…). Είναι ο κύριος που λέει 200 βουλευτές. Γιατί 200; 50, 20 βουλευτές. Αλλά με μία προϋπόθεση: Δεν θα πολιτεύονται οι γόνοι κύριε. Θα δούμε θα ξαναμιλήσει ο λαλίστατος για 200 και 20 και 50 βουλευτές;» σημείωνε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Οικονόμου. Υπενθυμίζεται ότι παλαιότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποστήριζε ότι στη Βουλή θα πρέπει να είναι 200 και όχι 300 βουλευτές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.