ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Παππάς: «Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία και το αποτύπωμα στην κοινωνία πολύ μικρό»

Σύμφωνα με τον ίδιο «1.000 μέλη ήταν υποτίθεται εγεγραμμένα, στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη, 50 στη Θεσσαλονίκη και 100 στην Αθήνα»

Π.Παππάς: «Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία και το αποτύπωμα στην κοινωνία πολύ μικρό»

Ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς, επιχείρησε το πρωί της Δευτέρας να υποβαθμίσει τον αντίκτυπό από την αποχώρηση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι «το αποτύπωμα στην κοινωνία είναι πολύ μικρό» και ότι «η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μια πολύ μικρή νεολαία».

Σύμφωνα με τον ίδιο «1.000 μέλη ήταν υποτίθεται εγγεγραμμένα, στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ λίγα ενεργά μέλη, 50 στη Θεσσαλονίκη και 100 στην Αθήνα».

Κάνοντας λόγο, δε, για «παθογένεια» σημείωσε ότι «δεν είχαμε γείωση στην φοιτητική κοινότητα και στη γείωση στον συνδικαλισμό».

«Αυτό που λέμε τώρα είναι ότι ξεκινά ένας νέος πολιτικός χρόνος, έχει μηδενίσει ο χρόνος. Τον Στέφανο Κασσελάκη τον κρίνουμε διαρκώς αλλά τώρα συντρέχουν όλες οι προϋποθέσεις και όχι σερνόμενοι σε έναν βούρκο εσωστρέφειας να κάνουμε πολιτική».

Επιχειρώντας, μάλιστα, να δείξει ότι παρά τις αποχωρήσεις υπάρχει εισροή μελών στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Π.Παππάς είπε ότι «3.000 βιογραφικά κατατέθηκαν στον isyriza για να συμμετέχουν στα think tank και αυτό δείχνει ότι υπάρχει ένα ενδιαφέρον από νέους ανθρώπους που συμμετείχαν στην πολιτική».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ως προς τον Αλέξη Τσίπρα, τέλος, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «παραμένει εγγυητής της ενότητας, τον πόνεσε υποθέτω πολύ η αποχώρηση στελεχών που ανέδειξε».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.