ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Παππάς κατά Ν.Φίλη: «Όταν ένα στέλεχος δεν δέχεται τον αρχηγό του θέτει εαυτόν εκτός κόμματος»

«Κάποια λίγα στελέχη μπορεί να θεωρούν ότι δεν τους χωράει αυτό το νέο εγχείρημα και να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν»

Π.Παππάς κατά Ν.Φίλη: «Όταν ένα στέλεχος δεν δέχεται τον αρχηγό του θέτει εαυτόν εκτός κόμματος»

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και στενός συνεργάτης του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, Πέτρος Παππάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης, μίλησε για το Νίκο Φίλη.

Ειδικότερα, ο Πέτρος Παππάς ανέφερε: «Όταν κάποιος δεν εκφράζεται από τον πρόεδρο του κόμματος και τις πολιτικές που επέλεξε η βάση του κόμματος, τότε και ο ίδιος λέει πως δεν ανήκει σε αυτό το κόμμα».

Μάλιστα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε: «Έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ, θα πρέπει να ερωτηθεί κι ο ίδιος αν αυτό λέει στην πραγματικότητα».

«Κάποια λίγα στελέχη μπορεί να θεωρούν ότι δεν τους χωράει αυτό το νέο εγχείρημα και να πιστεύουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν, ότι δεν τους αφορά αυτή η διαδικασία αναγέννησης και αναδιοργάνωσης της σύγχρονης Αριστεράς, όπως λέει και ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αν αυτό δεν τους αφορά, θα επιλέξουν προφανώς και οι ίδιοι να φύγουν από αυτό. Δεν θεωρώ ότι θα είναι αριθμητικά ένας ικανός αριθμός. Είναι δικαίωμα του καθενός, όποιος θέλει κι όποιος μπορεί συνεχίζει στον δρόμο που δεν επέλεξε ένας άνθρωπος, αλλά που επέλεξε η βάση του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη συντριπτική ήττα που υπέστη στις εκλογές».

Δ.Οικονόμου: «Ένας αρχηγός μπορεί να ακούει ένα πρωτοκλασάτο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργό να τον παρομοιάζει με τον Μπέπε Γκρίλο και τον Ντόναλντ Τραμπ; Πώς θα συμπορευθεί;».

Π.Παππάς: «Θεωρώ ότι όταν κάποιος δεν εκφράζεται από τον αρχηγό του, δεν εκφράζεται από τις πολιτικές που έχει αποφασίσει και μας έχει οδηγήσει η βάση μας, τότε ο ίδιος δεν εκφράζεται και το λέει ξεκάθαρα ότι εγώ δεν ανήκω σε αυτό το κόμμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θέτει τον εαυτό του εκτός κόμματος, αυτό εννοείτε;», παρενέβη ο παρουσιαστής Δημήτρης Οικονόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.