ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Πολάκης: «Αν αλλάξουμε τη δικαιοσύνη θα βάλουμε κάποιους φυλακή» (βίντεο)

Όσα ανέφερε κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα

Π.Πολάκης: «Αν αλλάξουμε τη δικαιοσύνη θα βάλουμε κάποιους φυλακή» (βίντεο)

Ο Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Αχαΐα, αναφέρθηκε στην ρητορική περί αλλαγών στη δικαιοσύνη που θα φέρουν φυλακίσεις.

Αφορμή αυτή τη φορά αποτέλεσε η ερώτηση που δέχθηκε από παριστάμενο στην εκδήλωση «θα τους βάλουμε φυλακή ποτέ;», μετά τις αναφορές Πολάκη στον διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ.

Χωρίς να χάσει την ευκαιρία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε αμέσως στην «πάσα» του συντρόφου του απαντώντας με τον ίδιο τρόπο που είχε κάνει και το 2018 όταν είχε πει ότι «θα κερδίσουμε τις εκλογές αν βάλουμε κάποιους φυλακή» αλλά και, πιο πρόσφατα, τον Φεβρουάριου του 2023 όταν είχε προχωρήσει σε απειλές κατά δικαστών, δημοσιογράφων και ΑΑΔΕ.

«Αν αλλάξουμε τη δικαιοσύνη, ναι (σ.σ. θα τους βάλουμε φυλακή). Αν δεν την αλλάξουμε, όχι» ήταν η απάντηση του Παύλου Πολάκη που έγινε δεκτή με χειροκροτήματα από τους παριστάμενους στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας να προσθέτει «αυτή είναι η σωστή απάντηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.