ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Π.Πολάκης σε Γ.Γεροτζιάφα: «Πρόσεξε μην “πάρεις τα βουνά”»

Ο Γ.Γεροτζιάφας στις εκλογές του Μαΐου ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α' Θεσσαλονίκης

Π.Πολάκης σε Γ.Γεροτζιάφα: «Πρόσεξε μην “πάρεις τα βουνά”»

Ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook, σχολίασε την αποχώρηση του Έλληνα επιστήμονα της Γαλλίας, Γρηγόρη Γεροτζιάφα, ο οποίος στις εκλογές του Μαΐου ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Α’ Θεσσαλονίκης.

«Τα συνθήματα του Στέφανου Κασσελάκη τα βρίσκουμε και σε ομιλίες ακροδεξιών πολιτικών αρχηγών», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γρηγόρης Γεροτζιάφας και ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Γι’ αυτό και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, που είναι και εκ των στενότερων συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη, με ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Γρήγορη Γεροτζιάφα:

Α) μόνο στην επιτροπή τεχνοκρατών ήρθες, όχι στο ΣΥΡΙΖΑ.

Β) στην «καταστροφική διαχείριση της πανδημίας από τη ΝΔ» συνέβαλλαν καποιοι όπως εσυ που με αριστερό ένδυμα νομιμοποίησαν Τσιόδρες και Μαγιορκίνηδες και Βασιλακόπουλους όπως και το Μητσοτάκη! Γιατί δεν υπάρχει «καθαρή και ουδέτερη επιστήμη». Υπάρχει γνώση που ο τρόπος που παράγεται και ο τρόπος που χρησιμοποιείται είτε καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων είτε απλά και κυρίως μεγιστοποιεί τα κέρδη κάποιων!!

Γ) Πολύ μπλα μπλα η δήλωση “αποχώρησής” σου (από κει που δεν έγινες μέλος ποτέ) αλλά από ουσία μηδέν!!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσεξε μην “πάρεις τα βουνά”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.