ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Π.Χαϊκάλης: «Η πρόταση της Δικαιοσύνης για τον Η.Μίχο είναι δικαίωση για την αστρολογία» (βίντεο)

Η εισαγγελέας ζήτησε την αθώωση του Η.Μίχου, φερόμενου παιδοβιαστή και μαστροπού για την πράξη του βιασμού

Π.Χαϊκάλης: «Η πρόταση της Δικαιοσύνης για τον Η.Μίχο είναι δικαίωση για την αστρολογία» (βίντεο)

Ο Παύλος Χαϊκάλης, έδωσε τη δική του προσέγγιση στην εισαγγελική πρόταση για τον Ηλία Μίχο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση της Δικαιοσύνης… δικαίωση για την αστρολογία.

Χθες Τετάρτη (13/3), η εισαγγελέας της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ζήτησε την αθώωση του στελέχους της ΝΔ Ηλία Μίχου, φερόμενου παιδοβιαστή και μαστροπού για την πράξη του βιασμού!

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Αγαπητοί μου φίλοι, στις 27/10/2022 είχα κάνει μια αστρολογική προσέγγιση στο προφίλ του Ηλία Μίχου στο astropolis.gr, σύμφωνα με την επικαιρότητα τότε. Πολλοί έσπευσαν να μιλήσουν τότε, ότι τον υπερασπιζόμουν και έλεγα ότι θα πέσει στα μαλακά. Χλευάστηκα από τον τύπο κ.α. για μία ακόμη φορά.

Εγώ απλά υπερασπιζόμουν την Αστρολογία και ό,τι έβλεπα στο χάρτη του. Η δικαίωση ήρθε εχθές με την πρόταση της δικαιοσύνης. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά δικαίωση για την αστρολογία άλλη μία φορά. Ελπίζω κάποιοι να καταλάβουν τι εννοούσα τότε…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.