
Πακιστανοί «πρόσφυγες» διαδήλωσαν σήμερα στην Ομόνοια κατά της Ινδίας εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για την «νίκη» που επέφεραν κατά της γειτονικής τους χώρας, όπως άλλωστε δήλωσε και ο πρωθυπουργός τους, χαρακτηρίζοντας ως «ιστορική» τη νίκη αυτή.
Η διαδήλωση των Πακιστανών, η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων απλά έχει μπει παράνομα στη «χώρα» έρχεται μια εβδομάδα μετά την απαγόρευση από την ΕΛ.ΑΣ αντίστοιχης συγκέντρωσης που ήθελαν να πραγματοποιήσουν Ινδοί μετανάστες στην Αθήνα.
Η επιλεκτική αυτή αντιμετώπιση, βάζει είναι εύλογο να βάλει σε σκέψεις τον οπουδήποτε καθώς η πολιτεία φαίνεται να συντάσσεται με μια χώρα που αποτελεί φυσικό αντίπαλο του ελληνισμού, λόγω της συμμαχίας της με την Τουρκία, αγνοώντας επιδεικτικά μια στρατηγική σχέση και συμμαχία με την Ινδία.
🚨 Συμβαίνει ΤΩΡΑ ‼️
Πακιστανοί Εθνικιστές, γιορτάζουν στην Ομόνοια τον πόλεμο με την Ινδία.
Μια εβδομάδα πριν, η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απαγόρευσε στους Ινδούς να συγκεντρωθούν ειρηνικά. Οι “σχέσεις αγάπης” με τους τουρκόφιλους, δεν κρύβονται!! Αίσχος! 👇🏻 pic.twitter.com/Znwm2IrsbZ
— Jason Tsetsos (@iasonas_tse) May 11, 2025
Ο Έλληνας υφυπουργός Εξωτερικών μιλάει Τούρκικα, οι Πακιστανοί διαδηλώνουν κατά της Ινδίας στην Ομόνοια…
Καλωσήρθατε στη Βαλκανική Μουσουλμανική επαρχία που κάποτε ήταν μια ανεξάρτητη κ περήφανη χώρα.
Ντροπή στους γαλάζιους ραγιάδες κ στον Μητσοτάκηpic.twitter.com/ydzDwgXzij
— Antiβλά (@antivla) May 11, 2025
🚨 Πακιστανοί που ζουν στην Ελλάδα, δείχνουν την αλληλεγγύη τους στις ΕΔ της πατρίδας τους, που πολεμούν με την Ινδία.
Αύριο στις 5 μ.μ, θα κατακλύσουν την Ομόνοια, παρουσία πακιστανικών καναλιών. Αίσχος! 🤬 pic.twitter.com/fmWEbmexbz
— Jason Tsetsos (@iasonas_tse) May 10, 2025
Παράλληλα ο υφυπουργός Εξωτερικών Τάσος Χατζηβασιλςίου απευθύνθηκε στην στην τουρκική μιλώντας σε ένα Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ στην Κωνσταντινούπολη, προκαλώντας ανάμικτα αισθήματα για την πρωτοβουλία του αυτή.
Την γλώσσα των κατακτητών μας για αιώνες δεν την μιλάς ως Υπουργός της Ελλάδας ποτέ.
Την μαθαίνεις για να τους μελετάς αλλά ποτέ δεν φέρεσαι σαν γιουσουφάκι. pic.twitter.com/lFyRVNUWuY— Ιωάννης Βατάτζης (@vatatzis4) May 11, 2025
Σήμερα, στην Κωνσταντινούπολη, συνοδευόμενος από Έλληνες επιχειρηματίες και εκπροσώπους εμπορικών και βιομηχανικών επιμελητηρίων, χαιρέτησα το Ελληνοτουρκικό Επιχειρηματικό Φόρουμ.
Η ενίσχυση των εμπορικών δεσμών, αποτελεί ευκαιρία για τις δύο χώρες να προχωρήσουν μπροστά,… pic.twitter.com/EOzsDHGjEt
— Tasos Chatzivasileiou (@tasos_chatziv) May 9, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.