ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Παλαιοχριστιανός Μ.Καλαϊτζιδάκης: «Φτιάχνουμε ένα μειονοτικό κόμμα και θα είμαι γραμματέας – Μίλησα με τον Φ.Καμπούρη»

«Πιστεύετε εσείς ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι κληρικοί;»

Παλαιοχριστιανός Μ.Καλαϊτζιδάκης: «Φτιάχνουμε ένα μειονοτικό κόμμα και θα είμαι γραμματέας – Μίλησα με τον Φ.Καμπούρη»

Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για το κόμμα που ετοιμάζει και μάλιστα, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΛΑΟΣ και τον Φίλιππο Καμπούρη.

«Χθες συνομίλησα με τον Φίλιππο Καμπούρη και του είπα ότι εγώ δεν έχω δικαίωμα εκλέγεσθαι γιατί δεν είμαι στο Taxis. Είπα ότι θα κάνω κόμμα όχι ότι θα είμαι υποψήφιος ο ίδιος» διευκρίνισε ο Μ.Καλαϊτζιδάκης.

«Φτιάχνουμε ένα μειονοτικό κόμμα και θα είμαι γραμματέας. Περιμένουμε να εγκριθεί από τον Άρειο Παγο» είπε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν ξέρω αν το κόμμα θα συνεργαστεί με το κόμμα του Φίλιππου Καμπούρη. Του είπα ότι έχουμε κάποιες ιδεολογικές διαφορές. Εγώ είμαι της πατριωτικής Αριστεράς κι εκείνος της Δεξιάς. Αλλά όποιος αγαπάει την πατρίδα και τη θρησκεία θα μπορούσε να…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση για το ποια θα είναι η θέση του νέου κόμματος που ετοιμάζει, για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών, ο Μ.Καλαϊτζιδάκης τόνισε ότι «δεν υπάρχει έννοια ότι ομοφυλόφιλος είναι περισσότερο αμαρτωλός. Μπορούν οι κληρικοί να πάρουν μια απόφαση, μια ανακοίνωση ότι όσοι κληρικοί είναι ομοφυλόφιλοι θα έπρεπε να απομακρυνθούν άμεσα από την ιεραρχία… Πιστεύετε εσείς ότι δεν υπάρχουν ομοφυλόφιλοι κληρικοί;» αναρωτήθηκε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.