ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ν.Παπαθανάσης για την ελληνοκροατική επιδρομή: «Η ΕΛ.ΑΣ απέτυχε στο να προλάβει και να αποτρέψει το γεγονός»

«Θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά - Η έρευνα πάει σε βάθος»

Ν.Παπαθανάσης για την ελληνοκροατική επιδρομή: «Η ΕΛ.ΑΣ απέτυχε στο να προλάβει και να αποτρέψει το γεγονός»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης, μιλώντας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης για την ελληνοκροατική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια, παραδέχθηκε πως «η ΕΛ.ΑΣ προφανώς απέτυχε στο να προλάβει και να αποτρέψει το γεγονός».

Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή.

«Νομίζω ότι αυτές τις δύο ημέρες θα μπορούσαμε να έχουμε μια γιορτή με τους δύο αυτούς αγώνες κι όμως έχουμε θλίψη. Ένα τραγικό γεγονός» τόνισε ο Ν.Παπαθανάσης.

«Ο αθλητισμός είναι γιορτή και η οπαδική βία και αυτές οι δολοφονικές ενέργειες αμαυρώνουν όλη αυτή την προσπάθεια» σημείωσε ο Νίκος Παπαθανάσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα πρέπει όλοι να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Εδώ η ΕΛΑΣ προφανώς απέτυχε στο να προλάβει και να αποτρέψει το γεγονός. Η έρευνα πάει σε βάθος» πρόσθεσε ο Νίκος Παπαθανάσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.