ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παραλήρημα Α.Γεωργιάδη: Αν σκοτώθηκαν από το λαθραίο ξυλόλιο οι 57 των Τεμπών… δικαιώνεται η κυβέρνηση!

«Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717»

Παραλήρημα Α.Γεωργιάδη: Αν σκοτώθηκαν από το λαθραίο ξυλόλιο οι 57 των Τεμπών… δικαιώνεται η κυβέρνηση!

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, προχώρησε σε ένα νέο παραλήρημα μιλώντας για το έγκλημα των Τεμπών όπου 57 άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο, καθώς ανέφερε πως αν σκοτώθηκαν από το λαθραίο ξυλόλιο της εμπορικής αμαξοστοιχίας, τότε… δικαιώνεται η κυβέρνηση.

Χαρακτηρίζοντας θεωρία συνωμοσίας τα όσα έχουν αποκαλυφθεί για τα παράνομα εύφλεκτα υλικά και τις χημικές ενώσεις που εντόπισαν οι πραγματογνώμονες και διαπίστωσαν ότι οι νεκροί θα ήταν λιγότεροι αν δεν είχε σημειωθεί η έκρηξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε ότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ευθύνονται ο Κώστας Αχ. Καραμανλής ούτε η ανυπαρξία συστημάτων ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί πως το pronews.gr είχε αναφέρει πως στα αντικείμενα και στα ρούχα των ανθρώπων που κάηκαν στην σφαγή των Τεμπών βρέθηκε ξυλόλιο, τολουόλιο, προπάνιο και βουτάνιο.

«Εάν υποτεθεί ότι το φοβερό αυτό δυστύχημα προεκλήθη λόγω μιας έκρηξης ενός τρένου που μετέφερε παράνομο υλικό. Αυτό είναι καλό για την κυβέρνηση ή κακό; Καλό. Τι θα σήμαινε αυτό; Ότι δεν φταίει πια ούτε ο Καραμανλής, ούτε η σύμβαση 717, ούτε τίποτα από όλα αυτά αλλά η έκταση του δυστυχήματος προήλθε από κάποιους λαθρέμπορους. Πάλι ο Καραμανλής θα φταίει αν είχαν βάλει παράνομο υλικό;» υποστήριξε με προκλητικό τρόπο ο Άδωνις και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσπαθώ πρωτόλεια να εξηγήσω ότι αν υποτεθεί ότι ο πυρήνας αυτής της θεωρίας συνομωσίας έχει κάποια βάση, αυτό δεν θα ήταν κατά της Κυβερνήσεως στην προκειμένη περίπτωση για το δυστύχημα, αλλά υπέρ της Κυβερνήσεως. Θα σήμαινε ότι το δυστύχημα προεκλήθη από έναν λαθρέμπορο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.