ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Παύλος Πολάκης για Γρηγόρη Γεροτζιάφα: «Ένα ενεργούμενο της Pfizer είναι»

Άγρια κόντρα στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής με αφορμή την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca

Παύλος Πολάκης για  Γρηγόρη Γεροτζιάφα: «Ένα ενεργούμενο της Pfizer είναι»

Άγρια κόντρα με φόντο τα εμβόλια του κοωνοϊού ξέσπασε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη ανάμεσα στον πρώην υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα

Ο καθηγητής Αιματολογίας στο Πανεπιστήμιο της Σορβόννης και πρώην υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, «επιτέθηκε» στον Παύλο Πολάκη, με αφορμή την απόσυρση του εμβολίου της AstraZeneca και τη σχετική ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υγείας.

«Η ανακοίνωση του κ. Πολάκη μου θύμισε τις διάφορες ανακοινώσεις που βγάζανε όλοι οι φασίστες κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όπως επίσης αυτό το “σωπάστε τώρα” που είπε στο τέλος της ανάλυσης αναρωτιέμαι τι διαφορά είχε με το σκαμπίλι που έριξε ο Κασιδιάρης στην κυρία Κανέλλη. Της ιδίας κατηγορίας είναι» είπε ο κύριος Γεροτζιάφας.

Ωστόσο στην εκπομπή ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά ο Παύλος Πολάκης, για να μιλήσει για τις δηλώσεις του Γρηγόρη Γεροτζιάφα

«Αισθάνθηκα την ανάγκη να κάνω παρέμβαση στην εκπομπή σας γιατί πραγματικά δεν μπορώ να ακούω την απερίγραπτη μπουρδολογία και ελεεινή τοποθέτηση του κ. Γεροτζιάφα.

Με τόσους νεκρούς στην Ελλάδα από την πανδημία, όλοι αυτοί που υπερηφανεύονταν θα έπρεπε να βρουν μια τρύπα να κρυφτούν.

Τι από όλα όσα είπα τόσα χρόνια δεν βγήκε αληθινό; Είναι μπούρδα επιστημονική και πολιτική αυτό που έλεγαν οι διάφοροι Ηλιόπουλοι και μια μερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο εμβολιασμός είναι πράξη αλληλεγγύης. Το εργαστήριο του κ. Γεροτζιάφα στη Σορβόννη χρηματοδοτείται από την Pfizer.

Μη μου κάνετε γκριμάτσες εμένα, και οι γκριμάτσες έχουν πολιτικό νόημα. Δεν ανέχομαι από κανέναν απόντα από την πολιτική -και μάλιστα να μας το παίζει και grand αριστερός- να μας πει να πάρουμε τα βουνά, εμάς που διατυπώσαμε αμφιβολίες.

Έχει το θράσος ο Γεροτζιάφας που πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον Ξανθό και σε κάποιους άλλους να βγει και να μας πει εμάς τραμπικούς φασίστες;

Ένα ενεργούμενο της Pfizer είναι, για να τελειώνουμε. Άντε μπράβο δηλαδή, γιατί πολλά ανεχτήκαμε.

Και δεν μπορούνε τα μηδενικά να μας λένε ότι είναι οι “κάποιοι”, εντάξει; Με τους ελεεινούς ψευτοεπιστήμονες της καθαρής επιστήμης και από πίσω είναι τα φράγκα όλων των εταιρειών».

Μετά την εξέλιξη αυτή, η κ. Γιάμαλη προσκάλεσε για άλλη μια φορά τον κ. Πολάκη στο πάνελ, λέγοντας πως «οι πόρτες αυτής της εκπομπής δεν είναι κλειστές για κανέναν πέρα από τους Ναζί».

Όπως εξήγησε η γνωστή δημοσιογράφος, «κάποτε με με κατηγορούσαν γιατί βγάζω τον Πολάκη και του δίνω βήμα. Σήμερα ο κύριος Πολάκης με κατηγόρησε ότι δεν το βγάζω και μου έκλεισε και το τηλέφωνο στα μούτρα, λες και είχαμε κάποια σχέση, τα είχαμε και τα χαλάσαμε».

«Ακούστε καλά», είπε η κ. Γιάμαλη, «το δικό μου κώδικα δεοντολογίας προφανώς δεν τον καταλαβαίνετε».

«Επιλέξτε λοιπόν, πρώτον και δεύτερον και για τελευταία φορά ο κ. Πολάκης από την έναρξη αυτής της σεζόν έχει προσκληθεί τρεις φορές», κατέληξε η δημοσιογράφος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.