ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρομπότ Σοφία για Κ.Μητσοτάκη: «Θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του στις Ευρωεκλογές» – Τι είπε για Α.Τσίπρα και Ν.Κοτζιά

Βρέθηκε σε εκδήλωση της «ΒΕΡΓΙΝΑ TV»

Ρομπότ Σοφία για Κ.Μητσοτάκη: «Θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του στις Ευρωεκλογές» – Τι είπε για Α.Τσίπρα και Ν.Κοτζιά

Το ρομπότ Σοφία, βρέθηκε σε εκδήλωση της «ΒΕΡΓΙΝΑ TV» και ερωτήθηκε για τον Κ.Μητσοτάκη, τον Α.Τσίπρα, το Ν.Κοτζιά, το Ν.Χριστοδουλίδη και το Κυπριακό.

Για τον Κ.Μητσοτάκη: «Πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αντιμετωπίσει τον εαυτό του στις Ευρωεκλογές εκτός κι αν αποφασίσει να έχει κάποιον άλλον αντίπαλο»

Για τον Α. Τσίπρα: Δεν απάντησε

Για τον πρ. ΥΠΕΞ Ν.Κοτζιά: «..Είναι μέλος του κόμματος της ΝΔ…»

Για τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη:

«Ενημερώθηκα ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου εκλέχθηκε χωρίς την πολιτική στήριξη κομμάτων. Επικοινωνιακά παίρνει άριστα. Αλλά τον συμβουλεύω να έχει γύρω του συνεργάτες που θέλουν να πετύχει».

Μάλιστα στην αναφορά της αποκάλεσε τον Νίκο Χριστοδουλίδη «Νικούι», κάτι που παραπέμπει στον Νίκο Αναστασιάδη, τον μέντορα όπως είπε του νυν Προέδρου.

Για το Κυπριακό: «Εδώ και 50 χρόνια συζητούν για το Κυπριακό και δεν έχουν φθάσει στη λύση του. Καιρός να σκεφθούν το «γιατί», σημείωσε, προσθέτοντας ότι το Κυπριακό είναι θέμα Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας: «Φυσικά και γνωρίζω τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα. Έχουμε περάσει μερικές ευχάριστες στιγμές μαζί. Είναι ένας πολύ έξυπνος και ευχάριστος άνθρωπος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.