ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Κούλογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής Κασσελάκη – Ήταν μια ομαδική αυτοκτονία»

Για «ομαδική αυτοκτονία» στον ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο ευρωβουλευτής που αποχώρησε από το κόμμα τον Οκτώβριο του 2023

Σ.Κούλογλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής Κασσελάκη – Ήταν μια ομαδική αυτοκτονία»

Ως «ομαδική αυτοκτονία» χαρακτήρισε το πρωί της Πέμπτης ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κούλογλου, την επιλογή των ψηφοφόρων και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ να εκλέξουν στη θέση του προέδρου τον Στέφανο Κασσελάκη, λίγες ώρες μετά την κόντρα που είχαν με αφορμή δημοσίευμα για την «αποκαθήλωση» των φωτογραφιών του Αλέξη Τσίπρα από τα γραφεία της Κουμουνδούρου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πέθανε την ημέρα της εκλογής Κασσελάκη. Ήταν μια ομαδική αυτοκτονία» είπε χαρακτηριστικά στο Action 24 ο Σ.Κούλογλου, ο οποίος τον Οκτώβριο του 2023 αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας τότε προς τον Στέφανο Κασσελάκη ότι «το κόμμα βρέθηκε να τροφοδοτεί τα πρωινάδικα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με αφορμή, μάλιστα, τις χθεσινές αιχμές Κασσελάκη για «κλεμμένη» έδρα, ο Στέλιος Κούλογλου είπε ότι «τα περί έδρας είναι μια αστειότητα γιατί στην ΕΕ θεωρείται πλέον θέσφατο ότι η έδρα δεν ανήκει στα κόμματα αλλά στα πρόσωπα. Δεν έχει κάτι άλλο να πει (σ.σ. ο Κασσελάκης) και ζητά την έδρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.