ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Σ.Κραουνάκης: «Συμπαθέστατος ο Κασσελάκης – Θα τα βρουν με την Αχτσιόγλου»

«Μου είναι συμπαθέστατος» είπε για τον Σ.Κασσελάκη

Σ.Κραουνάκης: «Συμπαθέστατος ο Κασσελάκης – Θα τα βρουν με την Αχτσιόγλου»

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας αρχικά ότι δεν είναι μέλος του κόμματος, αλλά το ψήφιζε «για τον Αλέξη».

Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τον Στέφανο Κασσελάκη, απάντησε ότι «μου είναι συμπαθέστατος. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθαμε πολύ κοντά από τις 5 Ιουλίου, με επισκέφθηκε στο εξοχικό, είπαμε πολλά».

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης δεν έκρυψε την ενόχληση του για τον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει εντός του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «πολιτικά με ενοχλεί αυτή η αντιπαλότητα, με χαλάει αυτό. Δεν είναι Αριστερά αυτό… Έχει ξεκατινιαστεί το σύστημα».

«Ακούω περιβάλλον Αχτσιόγλου. Τι είναι το περιβάλλον Αχτσιόγλου; Πώς χτίστηκαν αυτοί οι μηχανισμοί μέσα σε ένα κόμμα που υποτίθεται ενδιαφέρεται για τον λαό;», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα, ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε ότι «θα τα βρούνε μια χαρά. Μέλι γάλα θα είναι πάλι. Εμένα με ενδιαφέρει το μεροκάματο των ανθρώπων. Όποτε μιλάω παραπάνω είναι γιατί με πονάει κάτι. Έχω παρεξηγηθεί πολλές φορές. Ντρέπομαι σε ένα κόμμα της Αριστεράς να λέμε επιτελείο, γραφείο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.