Ο γνωστός συνδικαλιστής Σταύρος Μπαλάσκας παραδέχθηκε το φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ. με τους Κροάτες χούλιγκαν και πρόσθεσε ότι ψάχνει γωνία να βαρέσει το κεφάλι του, για τα λάθη που οδηγήσαν στον θάνατο του 29χρονου φιλάθλου, Μιχάλη Κατσουρή.

Σε ερώτηση που δέχτηκε για το γεγονός ότι η ΑΕΚ ενημέρωσε την ΕΛΑΣ για τους χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ωστόσο 5 λεπτά αργότερα η ΓΑΔΑ έδωσε εντολή στους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί, να συνοδεύσουν την ομάδα του Ζάγκρεμπ στο ξενοδοχείο τους.

«Θέλω να με βοηθήσετε σαν δημοσιογράφοι για αυτό που είπατε. Θέλω να μου βρείτε εδώ στο στούντιο μια κοφτερή γωνία να βαρέσω το κεφάλι μου. Γιατί αυτό πρέπει να κάνουμε όταν μου λέτε ότι οι υπεύθυνοι των ομάδων -που είναι οι περισσότεροι ανώτεροι αξιωματικοί εν αποστρατεία- ενώ ενημέρωσαν κανείς δεν είπε τι πρέπει να κάνουν. Υπάρχουν ευθύνες. Από τη στιγμή που 200 ναζί περιδιαβήκαν όλη την Ελλάδα και πατήσαν την αττική γη και δεν μπλοκαρίστηκαν, γιατί δεν έγινε τίποτα» δήλωσε ενώ σε ερώτηση για το πόσο ψηλά θα φτάσουν οι ευθύνες, ο γνωστός συνδικαλιστής απάντησε:

«Μέχρι τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα καμπαναριά θα ηχήσουν στις κρίσεις της Ελληνικής Αστυνομίας. Χρειάζεται να πληρώσουν αυτοί που έχουν την ευθύνη για όλη αυτή την παρωδία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

">