
Συγγενείς, φίλοι και εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής της χώρας συγκεντρώθηκαν σήμερα για να αποχαιρετήσουν τον Στέφανο Μάνο, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 86 ετών, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο.
Ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών και πρώην υπουργός Περιβάλλοντος αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας. Στην πολιτική του διαδρομή ίδρυσε τους Φιλελεύθερους και συμμετείχε στην ίδρυση της Δράσης, ενώ οι θέσεις του, ιδιαίτερα σε ζητήματα οικονομικής πολιτικής, συχνά προκαλούσαν έντονες συζητήσεις.
Ο Στέφανος Μάνος είχε συνδέσει το όνομά του και με σημαντικές παρεμβάσεις στην Αθήνα, όπως η ανάπλαση της Πλάκας, οι πρώτες πεζοδρομήσεις και η δημιουργία λεωφορειολωρίδων. Παράλληλα, είχε συμμετοχή σε μια σειρά μεγάλων έργων υποδομής, μεταξύ των οποίων το Μετρό της Αθήνας, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στα Σπάτα και η Αττική Οδός.
Στην προσωπική του ζωή ήταν παντρεμένος και είχε αποκτήσει πέντε παιδιά.
Το «παρών» στην εξόδιο ακολουθία έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης, ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος, καθώς και οι Θόδωρος Σκυλακάκης, Παναγιώτης Πικραμμένος και Γιώργος Αλογοσκούφης.
Με την παρουσία τους, συγγενείς, φίλοι και άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του τίμησαν τη μνήμη ενός πολιτικού που άφησε το δικό του αποτύπωμα στην οικονομική και πολιτική ζωή της χώρας.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.