
Σε νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Σταμάτης Γονίδης «ξέδωσε» ο Ηλίας Κασιδιάρης, λίγες εβδομάδες μετά την αποφυλάκισή του από τις φυλακές Δομοκού.
Την παρουσία του κατέγραψε βίντεο. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, ο Σταμάτης Γονίδης του απευθύνθηκε, λέγοντάς του: «Ευχαριστώ που επέλεξες εμένα για να γιορτάσεις την αποφυλάκισή σου».
Ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε αποφυλακιστεί στις 15 Σεπτεμβρίου, μετά την ολοκλήρωση της ποινής που του είχε επιβληθεί για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Κατά την έξοδό του από τις φυλακές Δομοκού είχαν συγκεντρωθεί υποστηρικτές του, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και επευφημίες.
Τότε, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την αποφυλάκισή του, ο ίδιος είχε προαναγγείλει την επιστροφή του στην πολιτική δράση, δηλώνοντας: «Δεν θα επιστρέψω μόνο στην ελευθερία αλλά και στην πρώτη γραμμή των εθνικών αγώνων».
Η νέα δημόσια εμφάνισή του καταγράφεται σε μια περίοδο κατά την οποία ο Η.Κασιδιάρης επιχειρεί να επανέλθει στο πολιτικό προσκήνιο, έχοντας ήδη ανακοινώσει την πρόθεσή του να ιδρύσει νέο πολιτικό φορέα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.