ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσιογράφος στο «Κόκκινο» παραλίγο να χάσει τη δουλειά της λόγω ανάρτησης για τον Κασσελάκη και τον σκύλο του

Τα fake news και οι διευκρινίσεις της δημοσιογράφου

ΣΥΡΙΖΑ: Δημοσιογράφος στο «Κόκκινο» παραλίγο να χάσει τη δουλειά της λόγω ανάρτησης για τον Κασσελάκη και τον σκύλο του

Με απόλυση από το ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο» κινδύνευσε η γνωστή δημοσιογράφος Ευγενία Λουπάκη λόγω μιας ανάρτησης που έκανε για τον Στέφανο Κασσελάκη και το σκύλο του.

Μολονότι η Ε.Λουπάκη χαίρει οριζόντιας αποδοχής στο κόμμα και στον ευρύτερο χώρο, γεγονός που αντανακλάται στην απόφαση του Σ.Κασσελάκη να παρεμβαίνει εμβόλιμα στην εκπομπή της, εντούτοις μια ανάρτησή της για το περιστατικό με τον σκύλο Όλιβερ στην Αράχωβα, ήταν αρκετή, ώστε να εκκινήσει η διαδικασία εξόδου της από το κομματικό μέσο.

«Σε μια μέρα φορτισμένη από τις μνήμες της δολοφονίας του Αλέξανδρου αλλά και από τη ζοφερή πραγματικότητα της μέχρι θανάτου κακοποίησης του Ολιβερ, μέρα μεγάλων διαδηλώσεων και μάχης για το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων, βγάζοντας ο ίδιος βόλτα τη σκυλίτσα του την πασίγνωστη πια Φάρλυ» έγραφε η σχετική ανάρτηση. Το post συνοδευόταν με παλαιότερες φωτογραφίες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τη σκυλίτσα, που η δημοσιογράφος θεώρησε εσφαλμένα ότι είχαν τραβηχτεί την προηγούμενη ημέρα.

Η απόλυσή της, κατά πληροφορίες, αποσοβήθηκε με προσωπική παρέμβαση του Διευθυντή του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλη Καπνισάκη, ενώ η δημοσιογράφος έδωσε σχετικές εξηγήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Οφείλω να διευκρινίσω ότι οι φωτογραφίες του Στέφανου Κασσελάκη από τη βόλτα του στο Θησείο με τη Φάρλυ, είναι παλιές και έπεσα κι εγώ στη λούμπα των τηλεοράσεων και των σάιτ που τις εμφάνισαν ως χθεσινές. Το παραδέχτηκε και το σάιτ απ’ όπου το είδα. Πάντως εγώ δεν είχα πρόθεση ούτε διάθεση να κάνω αναπαραγωγή fake news. Οπότε απέσυρα αμέσως την ανάρτηση» τόνισε η Ε.Λουπάκη.

Ωστόσο, το περιστατικό ενέτεινε την αγωνία των εργαζόμενων στην Κουμουνδούρου, αλλά και τα κομματικά μέσα για το τι μέλλει γενέσθαι με το εργασιακό status τους, τη στιγμή που πληροφορίες θέλουν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ να επισκέπτεται τις ΗΠΑ για τις γιορτές, όταν «κλείνουν» δηλαδή διαχειριστικά και τα έτη των ανώνυμων εταιριών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.