ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τελικά ο Ν.Ευαγγελάτος μπήκε στο σπίτι του Σ.Κασσελάκη

Μπήκε κανονικά και όχι με τη βοήθεια των γραφικών της εκπομπής του

Τελικά ο Ν.Ευαγγελάτος μπήκε στο σπίτι του Σ.Κασσελάκη

Ο Νίκος Ευαγγελάτος μπήκε στο υπό ανακαίνιση διαμέρισμά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, στο Κολωνάκι, κανονικά αυτή τη φορά και όχι με τη βοήθεια των γραφικών της εκπομπής του.

Στο πλαίσιο της συνέντευξής του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο συνεργείο της εκπομπής, το νέο του σπίτι, που βρίσκεται στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στο Κολωνάκι.

«Δεν θα σκεφτόμασταν να ζήσουμε εκτός κέντρου όταν όλη μας η ζωή είναι στο κέντρο» είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασελάκης μέσα από το διαμέρισμα όπου γίνονται εργασίες ανακαίνισης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν παρέλειψε να αναφέρει στον δημοσιογράφο πως θα διαμορφωθούν οι χώροι του ευρύχωρου διαμερίσματος ενώ στη συζήτηση «συμμετείχε» και η σκυλίτσα του σπιτιού, η Φάρλι, η οποία γύριζε από τη χαρά της «δεξιόστροφα» όπως παρατήρησε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στο Κολωνάκι:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.