ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θ.Κατερινόπουλος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ» – Κατεβαίνει υποψήφιος;

Ο Θ.Κατερινόπουλος έκανε αρκετές αποκαλύψεις για το θέμα της Πάτρας

Θ.Κατερινόπουλος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ» – Κατεβαίνει υποψήφιος;

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος έχει πάρει τις τελευταίες ημέρες αρκετή δημοσιότητα λόγω των αποκαλύψεων που έχει κάνει για το θέμα της Πάτρας φέρεται να σκέφτεται να κατέβει υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές. 

Άλλωστε το όνομά του, είναι στα πρώτα trends στα social media κάθε φορά που διατυπώνει μια άποψη, σχετικά με τα θέματα όπως της Πάτρας ή την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο ίδιος μιλώντας στον Antenna Star 103.5, απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος, ενώ τόνισε πως είναι ΠΑΣΟΚ.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο» δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αν έχει γίνει κάποια κουβέντα με το κόμμα απάντησε: «Κουβέντες γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξημέρωσης και αποχαύνωσης, συγγνώμη για την έκφραση. Σε εμένα δεν έχουν γίνει και δεν ξέρω αν θα γίνουν τι θα αποφασίσω. Έχει τόσους καλούς υποψήφιους εκεί η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους» ξεκαθάρισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.